Segueix-nos

Hoquei patins

El Patí Vilanova es retroba a Les Casernes per posar les bases de la pretemporada

Medrano dirigirà sis sessions en les dues pròximes setmanes

Jose López, un dels nous fitxatges, en l'entrenament d'ahir al vespre // G.M.CH.

El Patí Vilanova 2021/2022 va trobar-se ahir al vespre per primer cop amb la mirada posada a la propera campanya.

El tècnic Luis Medrano dirigirà sis sessions en les dues pròximes setmanes per posar les bases de la pretemporada pròpiament dita, que arrencarà a finals d’agost o principis de setembre.

No va faltar cap dels nous fitxatges: Jose López (Espanyol), Gerard Bertran (Noia B), Jordi Masoni (Capellades) i Joan Lluís Mudarra (Sant Just). Tots quatre van posar-se per primer cop a les ordres de Medrano a Les Casernes.


Segons l’entrenador del Patí Vilanova, “l’objectiu d’aquestes sis sessions que farem al juliol és que els jugadors es coneguin. Parlarem de com seran els entrenaments i vull que la plantilla es comenci a familiaritzar amb els exercicis que farem durant la pretemporada”.

Medrano vol que la totalitat de l’equip comenci a entendre el model de joc per guanyar temps de cara a la preparació de la competició i poder esprémer al màxim les sessions per buscar el millor rendiment possible. El vessant tàctic adquirirà rellevància aquests dies.

Als jugadors se’ls donarà una pauta de treball per a la resta de l’estiu amb l’objectiu que arribin amb un bon to al setembre, quan tindrà protagonisme la preparació física. La Lliga arrencarà el 16 d’octubre.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins