El Patí Vilanova fa empassar saliva al Telecable fins a la botzina final

Les verdes perden per 4-5, malgrat quatre gols de Paola Pascual

Paola Pascual va brillar amb quatre gols // @HOCKEY_GRAFIAS

VILANOVA 4 – TELECABLE 5
GOLS: 0-1, Sara Roces (1); 1-1, Paola Pascual, de falta directa, (11); 1-2, Sara Roces (22); 1-3, Sara Roces (23); 1-4, Sara Roces (24); 2-4, Paola Pascual (33); 3-4, Paola Pascual (42); 3-5, Sara González (44), i 4-5, Paola Pascual (48).

El Patí Vilanova femení, amb una estel·lar Paola Pascual, autora de quatre dianes, va tornar a vendre cara la seva pell ahir, però va acabar caient per 4-5 contra el Telecable Gijón, segon classificat i ferm aspirant al títol. El conjunt asturià va haver de tragar saliva fins al final.

Les visitants van inaugurar el marcador al primer minut gràcies a Sara Roces. Va empatar Paola Pascual de falta directa al minut onze, però tres gols més de Sara Roces van deixar un 1-4 al marcador al descans.

La resposta del Patí va arribar a la represa de la mà altre cop de Paola Pascual, que va veure porta per partida doble per deixar el matx obert amb un 3-4 a vuit minuts de la botzina.

Sara González va fer el 3-5 per al Telecable i Paola Pascual va cloure la seva actuació monumental amb el quart gol del seu compte particular i el 4-5 final quan faltaven poc menys de dos minuts per a la conclusió.

El Patí Vilanova continua penúltim a quatre punts de la permanència a l’OK Lliga Femenina. Dijous que ve (21.45 h) juga a la pista del Cerdanyola, cinquè a la taula.