Search
Close this search box.

El Patí Vilanova fa pinya tot fent de pinya en l’assaig dels Bordegassos

Sense partit el cap de setmana, el tècnic Costa aposta per un dia diferent

Els jugadors del Patí fent de pinya amb els Bordegassos // MINGO

El Patí Vilanova va fer ahir una sessió d’entrenament ben diferent. Els jugadors no van calçar-se els patins. Tampoc no van saltar a la pista ni van haver d’atendre les consignes de Jordi Costa.

El tècnic va apostar per canviar dinàmiques i va dur l’equip al local dels Bordegassos, a tocar del pavelló, per ajudar-los en l’assaig. Els verds van fer pinya tot fent de pinya amb els de groc terrós.

“Va ser una jornada de cohesió de grup amb una activitat diferent de l’hoquei. Aprofitant que aquest cap de setmana es torna a parar la Lliga i que hem començat bé la competició, vaig creure oportú sortir de l’entorn dels patins”, explica Jordi Costa


Un pilar en l’assaig d’ahir dels Bordegassos // MINGO

“L’experiència va ser molt positiva, una trobada distesa amb una entitat veïna que també beu de l’esperit d’equip. Si ens podem ajudar mútuament, genial”, continua el tècnic.

Els jugadors del Patí van posar-se a la base de les construccions que van assajar els Bordegassos. “Ens van ensenyar els secrets de les pinyes”, apunta Jordi Costa.

L’equip vilanoví afronta la segona aturada en la Lliga en només quatre jornades. Ho fa en la segona plaça en el grup A de la Nacional Catalana.


El Patí, amb els Bordegassos // MINGO

Tot i que a Jordi Costa no li agraden tants parèntesis en tan poc temps, aquest vindrà bé al Patí per recuperar Oriol Sebrià, que es va fer mal al canell en l’entrenament de dilluns.

De l’inici de Lliga del Vilanova, Costa està content amb el rendiment de l’equip, però assegura que “encara hem de pujar un esglaó en tots els aspectes del joc. El nostre pròxim objectiu és sumar el primer triomf a casa”.Comparteix la notícia