Segueix-nos

Hoquei patins

El Patí Vilanova femení 2020/2021 queda definit amb nou renovacions

L’equip ja s’entrena per recuperar sensacions amb la bola

Júlia Baldrich continuarà defensant la porteria del Patí // LUÍS VELASCO

El Patí Vilanova femení 2020/2021 ja està definit. Aina Martínez, Laura Manzanares, Júlia Baldrich, Maria Briva, Blanca Angrill, Regina Jiménez i Marina Asensi han acordat la renovació en els darrers dies i s’uneixen a Maria Córdoba i Paula Garcia en la llista de jugadores que continuen al club respecte de la darrera temporada. De moment, l’únic fitxatge és el de Berta Ribas. L’equip manté el bloc, però ha perdut dues peces importants: Alba Ambrós i Helena de Sivatte.

Totes les jugadores ja s’han posat a les ordres del nou tècnic de l’equip, Enric Batlle. L’equip s’exercitarà tot aquest mes de juliol dos dies a la setmana per recuperar les sensacions amb els patins, la bola i l’estic després de la cancel·lació de la darrera temporada per la crisi del coronavirus.

A Batlle li aniran molt bé aquestes sessions preparatòries per conèixer el grup i guanyar temps en la preparació de l’equip. A les jugadores també els serviran per adaptar-se als mètodes de treball del nou míster. Jugadores de l’equip de Nacional Catalana completen aquests entrenaments, que es duen a la pràctica seguint tots els protocols de sanitat.

El dubte és saber quan començarà la competició. De moment, la Federació Espanyola de Patinatge no s’ha pronunciat al respecte. El Patí Vilanova competirà una temporada més en l’OK Lliga amb l’objectiu de buscar la permanència.

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins