Segueix-nos

Hoquei patins

El Patí Vilanova femení començarà la segona fase de la Lliga a quatre punts del play-off

Les de la capital del Garraf partiran de la setena plaça de la taula

Enric Batlle dialoga amb Maria Córdoba i Paola Pascual en un entrenament // G.M.CH.

El Patí Vilanova femení començarà la segona fase de Nacional Catalana a quatre punts de la zona de play-off d’ascens. Les de la capital del Garraf partiran des de la setena plaça de la taula.

Com en el cas de la Nacional Catalana masculina, la classificació s’ha definit a partir dels resultats dels quatre primers dels dos grups de la categoria en els duels directes.

Els punts que s’arrosseguen de la primera part de la competició donen forma a la taula. En la segona fase el Patí Vilanova i la resta d’equips només s’enfrontaran als quatre equips provinents de l’altre grup. Les d’Enric Batlle hauran de jugar contra el Palau B, el Girona, el Caldes i el Vila-sana B.Els quatre primers classificats d’aquesta segona fase passaran directament als quarts de final del play-off d’ascens i s’asseguraran la permanència. Del cinquè fins al vuitè aniran a una repesca per passar al play-off d’ascens o caure al play-off de descens.

El Vilanova començarà la segona fase amb 6 punts, per davant del Vila-sana B (3 punts) i per darrere del Palau B (13 punts), del Girona (10 punts), del Voltregà (10 punts), del Mataró B (10 punts), del Caldes (9 punts) i del Palafrugell (10 punts).

En la represa de la competició el Patí visitarà el Vila-sana B el 19 de febrer vinent, a partir de les vuit del vespre.

En el darrer partit de la primera fase, les de la capital del Garraf van perdre diumenge per 3-0 a la pista del Voltregà B.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins