El Patí Vilanova femení confirma el descens amb una derrota cruel a Voltregà

Dos gols en el darrer minut tomben les d'Enric Batlle

El Patí Vilanova femení no ha pogut eludir el descens // @HOCKEY_GRAFIAS

VOLTREGÀ 3 – VILANOVA 2
GOLS: 0-1, Blanca Angrill (1′); 1-1, Anna Bosch (6′); 1-2, Blanca Angrill, de penal, (24′); 2-2, Aïna Arxé (49′) i 3-2, Aïna Arxé (49′).

El Patí Vilanova femení va consumar ahir el descens amb una derrota per 3-2 a la pista del Voltregà. El matx es va decidir amb dos gols de les locals en el darrer minut, un desenllaç molt cruel per a les d’Enric Batlle.

Només començar el partit Blanca Angrill va avançar el Vilanova. No va tardar a empatar Anna Bosch, però de nou Blanca Angrill, aquest cop de penal, va fer l’1-2 a un minut i mig del descans.

A la represa, el Patí va entrar en el darrer minut al davant en el marcador. Aleshores va arribar la remuntada de les locals.

A 38 segons del final, Aïna Arxé va desviar a la xarxa un xut d’Esther Vistós i a 10 segons de la conclusió novament Aïna Arxé va fer el 3-2 definitiu amb l’ajuda del peu després d’una recuperació a l’àrea.

Les protestes de les jugadores del Patí no van servir de res. L’equip d’Enric Batlle es queden a 10 punts de la salvació amb només nou en joc i s’acomiaden de l’OK Lliga.

Ara el Patí està pendent de l’equip de Nacional Catalana per mirar de competir a la màxima categoria el curs que ve.

[su_box title=”El Patí masculí visita el Vic” style=”soft” box_color=”#516e6d”]El Patí Vilanova masculí visita aquest vespre (20.00 h) la pista del Vic en la penúltima jornada a l’OK Lliga Plata Sud. Els d’Enric Batlle, ja descendits, buscaran la segona victòria seguida després de l’aconseguida la setmana passada a la pista del Raspeig. El Vic, novè, tampoc no s’hi juga res.[/su_box]