El Patí Vilanova femení empata (3-3) a Igualada en un partit ple d’alternatives

Blanca Angrill (2) i Paola Pascual, les golejadores de l'equip vilanoví

Paola Pascual, entre dues jugadores de l'Igualada en el partit de la primera volta // @HOCKEY_GRAFIAS

IGUALADA 3 – CP VILANOVA 3
GOLS:
 0-1 Blanca Angrill (11′); 1-1, Carla Claramunt (20′); 2-1, Pati Miret (26′); 2-2, Paola Pascual, de falta directa, (39′); 2-3, Blanca Angrill (42′) i 3-3, Pati Miret (43′).

El Patí Vilanova femení ha empatat a tres aquest migdia a la pista de l’Igualada en un duel directe per la permanència a l’OK Lliga. Ha estat un matx ple d’alternatives, tant en el joc com en el marcador. En les files de les locals ha debutat Raquel Bernadas, una incorporació de luxe per buscar la salvació.

Una rematada al travesser de Laura Manzanares ha estat el primer avís del Patí Vilanova, que ha estrenat el marcador al minut 11. L’autora del gol ha estat Blanca Angrill amb una ràpida transició al contracop de camp a camp. En la definició ha rematat creuat fent impossible l’aturada de la portera local. La bola ha tocat el pal abans d’entrar.

L’Igualada ha premut l’accelerador a les acaballes del primer temps i ha replicat al minut 20 a través de Carla Claramunt, que ha aixecat l’estic per desviar a gol un tir llunyà de Pati Miret.

Al començament de la represa ha aparegut de nou Pati Miret. L’exvilanovista ha anotat el 2-1 en un mà a mà amb Júlia Baldrich, que no ha trigat a treure’s l’espina negant el 3-1 a la mateixa Pati Miret en un altre un contra un entre les dues.

Al minut 39 una falta directa forçada per Marina Asensi ha permès a Paola Pascual tornar a empatar. La jugadora del Patí ha exhibit una enorme sang freda en l’execució. I poc després, la mateixa Paola Pascual ha perdonat el 2-3 en una acció de tres contra un.

Al minut 42, sí que ha pujat al marcador el 2-3 de les d’Enric Batlle. L’ha marcat novament Blanca Angrill, que ha tornat a fer bona una esplèndida jugada personal. Ara bé, de seguida ha empatat Pati Miret, atenta per rematar de primera des de dins l’àrea.

A sis minuts de la botzina, Raquel Bernadas ha disposat d’una falta directa per a l’Igualada, però Júlia Baldrich s’ha fet gegant per evitar el gol. El 3-3 ha estat inamovible.