Search
Close this search box.

El Patí Vilanova femení es posa al dia recuperant el partit a la pista del Bigues

Les d'Enric Batlle, a mantenir la bona línia dels dos últims partits

Enric Batlle conversa amb dues de les seves jugadores // G.M.CH.

JORNADA 6 · OK LLIGA FEMENINA
BIGUES I RIELLS – VILANOVA
18.00 H · POLIESPORTIU MUNICIPAL


El Patí Vilanova femení es posarà al dia en l’OK Lliga Femenina aquest diumenge tot visitant el Bigues i Riells (18.00 h) en el partit de la sisena jornada, posposat la setmana passada pels protocols anti Covid arran d’un positiu en una jugadora de pista de l’Igualada, l’últim rival de les d’Enric Batlle.

L’ajornament li va arribar al Patí en el millor moment del curs, després d’encadenar dues jornades sense perdre: empat a la pista del Sant Cugat (2-2) i victòria (5-2) amb remuntada inclosa davant de l’Igualada.

Les d’Enric Batlle intentaran mantenir la bona línia. El hàndicap que té l’equip és la falta de continuïtat en els entrenaments de les dues darreres setmanes pel confinament de diverses jugadores, sobretot les que estudien.

“És el que té aquesta temporada”, admet el tècnic del Patí. “Tot el que sigui puntuar serà bo i jugarem buscant aquest objectiu”, afegeix. Maria Córdoba, un dels puntals de l’equip, arrossega molèsties musculars.

El retorn de Paola Pascual ha coincidit amb els millors resultats del Patí. “Ens aporta un plus de qualitat i d’experiència en l’OK Lliga. A més, té gol i no ha necessitat fer res quant a adaptació, ja que coneix sobradament el club i l’equip”, assenyala Batlle.

El Bigues afronta el matx amb sis punts de 12 possibles pels quatre sobre 15 que duu el Patí.

Comparteix la notícia