Search
Close this search box.

El Patí Vilanova femení, finalment, continuarà jugant a l’OK Lliga

El club guanya el concurs per cobrir una plaça vacant a la categoria

El Patí Vilanova femení continuarà a la màxima categoria // LUIS VELASCO

El Patí Vilanova femení, finalment, continuarà jugant a l’OK Lliga. El club ha treballat als despatxos per poder cobrir una plaça vacant a la categoria, la que deixava el Patín Las Rozas B, que no podia ascendir. L’esforç ha tingut premi.

La comunicació oficial de la Federació Espanyola es va conèixer ahir, quan la va rebre el Patí. L’ens que regeix l’hoquei patins en l’àmbit estatal s’havia posat en contacte amb la Federació Catalana per obrir un concurs entre els seus equips per si n’hi havia d’interessats a ocupar la plaça vacant. Un d’aquests va ser el Patí.

“Vam presentar un dossier amb la trajectòria de l’equip, el palmarès i la història del club, i hem estat els escollits”, apunta Toni Ramírez, vicepresident del Patí. “Per mèrits esportius també érem l’equip català més ben posicionat. No entrava dins de les nostres previsions, però no podíem renunciar a aquesta oportunitat”, afegeix.

Ara el Patí té de termini fins al 23 d’agost per efectuar el pagament de la inscripció i emplenar la fulla d’inscripció a la intranet de la Federació Espanyola de Patinatge. El millor hoquei femení del món es continuarà veient a Les Casernes el curs que ve.

La fesomia del Patí serà pràcticament la mateixa del darrer curs, amb les úniques baixes de Paula Garcia i Paula Molina, com ja va anunciar la junta directiva en l’Assemblea de Socis del mes de juliol. El club està treballant en la incorporació d’una jugadora estrangera.

Comparteix la notícia