El Patí Vilanova femení firma taules (1-1) contra el Cuencas Mineras

La pugna per la tercera plaça continua molt oberta

Blanca Angrill va marcar l'únic gol del Patí Vilanova // G.M.CH.

CP VILANOVA 1 – CUENCAS MINERAS 1
Gols: 1-0, Blanca Angrill, de penal, (7′), i 1-1, Helena de Sivatte (44′).

El Patí Vilanova femení va firmar taules (1-1) ahir contra el Cuencas Mineras a Les Casernes en un altre duel crucial per la permanència. Va ser un matx molt equilibrat, res a veure amb el duel de la primera volta, aquell 1-6 a terres asturianes fruit de l’efectivitat de les de la capital del Garraf.

D’entrada no hi va haver un dominador clar. Els dos equips s’alternaven la possessió de la bola.

El Patí Vilanova va acabar trencant el gel al minut set amb l’1-0. Va ser obra de Blanca Angrill en transformar un penal forçat per Aina Martínez, que s’havia intentat colar entre dues rivals a l’interior de l’àrea.

El tir de Blanca Angrill a la xarxa va ser molt ajustat. Les visitants, fins i tot, van reclamar que no havia entrat.

El Cuencas Mineras va buscar la rèplica a partir de Fernanda Silva, l’ex del Patí Helena de Sivatte i Alba Garrote, però van topar amb una segura Júlia Baldrich. Paola Pascual va disposar de dues bones opcions per ampliar la renda sense poder batre altre cop Paula Rey.

A la represa el partit es va trencar. El Patí va demanar un gol fantasma de Paula Molina i el Cuencas Mineras va acabar tombant la resistència de Júlia Baldrich a sis minuts de la botzina.

L’autora de l’1-1 final va ser Helena De Sivatte, que va rebre la bola dins l’àrea i va poder armar l’estic en presència de Maria Córdoba per rematar a gol.

La lluita per la tercera plaça, la darrera de permanència, continua molt oberta. De moment, la conserva el Patí Vilanova, però falta que s’iguali el còmput global de partits de tots els equips implicats. El Borbolla i l’Alcorcón tenen un compromís pendent i l’Igualada, dos.