El Patí Vilanova femení goleja el Reus per 7-1 en el Trofeu Pasífae

Primer test de pretemporada il·lusionant de les d'Enric Batlle

Aina Martínez, en la rematada de l'1-0 // G.M.CH.

El Patí Vilanova femení va golejar ahir al vespre el Reus Virginias per 7-1 en el Trofeu Pasífae. Els dos equips militen a Nacional Catalana, però en grups diferents.

Les d’Enric Batlle, que aspiren a tornar a l’OK Lliga, tenen ganes de tornar a gaudir sobre la pista després de dues temporades molt dures a l’elit. I en el primer assaig de pretemporada ho van aconseguir durant molts minuts.

Van debutar amb el Vilanova Abril Batlle i Arés Noguera, les dues noves incorporacions de l’equip. Sota pals, Anna Garcia va agafar el relleu de Júlia Baldrich.

La resta de jugadores són les del curs passat: Maria Córdoba, Paola Pascual, Marina Asensi, Laura Manzanares, Aina Martínez i Mariona Chavalés.

El Patí va estrenar el marcador al minut nou a través d’Aina Martínez després d’una passada de Paola Pascual. El 2-0 va arribar a set minuts del descans amb una jugada personal de Maria Córdoba.

Les d’Enric Batlle van perdre el control del joc en els darrers dos minuts del primer temps. Ho va aprofitar Marta per posar a prova dues vegades Anna Garcia, que a més va veure com Iria xutava fora un penal.

El Reus va acabar tenint premi a l’inici de la represa amb el 2-1, obra d’Iria, però la resposta del Patí va ser contundent: tres gols pràcticament seguits als minuts 31, 32 i 33 d’Aina Martínez, de Paola Pascual (falta directa) i altre cop d’Aina Martínez.

Amb el 5-1, el Reus va quedar rendit. Van culminar la golejada Marina Asensi i Arés Noguera.

Marina Asensi avança amb la bola en presència de Briva // G.M.CH.