El Patí Vilanova femení, golejat (0-6) per un Vila-sana dominador

El bon joc de les lleidatanes deixa sense opcions les d'Enric Batlle

Paula García, vigilada per Jimena Ortiz, ahir a Les Casernes // @HOCKEY_GRAFIAS

CP VILANOVA 0 – CP ESNECA VILA-SANA 6
Gols: 0-1, Laura Porta (2); 0-2, Victòria Porta, de penal, (7); 0-3, Joana Comas (29); 0-4, Vinyet Flix (31); 0-5, Jimena Ortiz (36), i 0-6, Laura Porta, de falta directa, (38).

Com ja va passar en la primera volta, el femení del Patí Vilanova va ser golejat per l’Esneca Vila-sana. El conjunt lleidatà va guanyar per 0-6 ahir a Les Casernes.

Les grogues venien d’una setmana convulsa. El tècnic de l’equip, Jordi Capdevila, havia presentat la dimissió i la junta la va acceptar, però les jugadores van pressionar per la restitució de l’entrenador i la directiva així ho va fer.

Va arrencar el partit amb un ritme alt del Vila-sana, però la primera gran ocasió va ser per al Patí Vilanova, que va disposar d’un penal al minut dos. Blanca Angrill va ser l’encarregada d’executar-lo i va xutar al travesser.

En la següent jugada va arribar el 0-1. Laura Porta va aprofitar una passada enrere de Victòria Porta per marcar. Paola Pascual, amb una acció personal, va buscar la rèplica, però al Patí li durava poc la bola i les visitants monopolitzaven els atacs.

Al minut set va arribar el 0-2, convertit per Victòria Porta des del punt de penal amb un tir ras.

El Patí havia aplicar-se en defensa i Júlia Baldrich feia bones aturades davant les millors prestacions de les visitants. La portera vilanovina, fins i tot, va parar una falta directa a Jimena Ortiz.

En la inferioritat numèrica posterior, el Patí va poder frenar les envestides de les visitants i just abans del descans Paola Pascual va disposar d’un altre penal per retallar diferències, però també va enviar la bola al travesser.

La decoració del matx no va variar a la represa i el gol va tornar a caure del cantó visitant al minut quatre de la segona meitat, quan Joana Comas va trobar la xarxa amb una gran acció de contracop en solitari. Era el 0-3.

Per acabar-ho d’adobar, Vinyet Flix, exjugadora del Patí, va ampliar la renda del Vila-sana dos minuts més tard en rematar una passada de Joana Comas. Amb el 0-4 el matx va quedar vist per a sentència. Jimena Ortiz i Laura Porta, aquesta de falta directa, van acabar situant el 0-6 final.

A última hora, Maria Córdoba va disposar d’una falta directa per intentar maquillar el resultat, però el guant de la portera visitant, Anna Ferrer, ho va impedir.