El Patí Vilanova femení guanya a la pista del Mollet amb dos gols en l’últim minut

Ares Noguera i Marina Asensi certifiquen el triomf de les d'Enric Batlle

El Patí Vilanova femení, després del triomf d'ahir // CPV

Dos gols en l’últim minut van donar ahir al migdia la victòria al Patí Vilanova femení en la visita a la pista del Mollet. L’equip no va deixar de picar pedra en tot el partit.

Primer va marcar Ares Noguera i tot seguit Marina Asensi va fer el 0-2 definitiu amb el Mollet atacant amb cinc jugadores de pista.

Les noies d’Enric Batlle no es van trobar gens còmodes sobre el rectangle de joc perquè relliscava molt. Així i tot, van monopolitzar la possessió de la bola.

Quan el Mollet va ensenyar les dents en atac, va topar amb una enorme Anna Garcia, que inclús va parar un penal. Al final el Vilanova va obtenir la recompensa a la feina feta amb els dos gols en el darrer minut.

Amb aquest triomf, les de la capital del Garraf comparteixen la segona plaça amb el Palafrugell, el seu pròxim rival, i tenen virtualment assegurat el passi al grup d’ascens.