El Patí Vilanova femení guanya el Palau B a domicili en l’inici del play-off d’ascens

Les d'Enric Batlle fan un bon partit i s'imposen per 4-5

El Patí Vilanova femení celebra el triomf d'ahir // CPV

Enormes!! El Patí Vilanova femení va imposar-se ahir en el primer partit de la sèrie de quarts de final del play-off d’ascens contra el Palau B a domicili. Les d’Enric Batlle van vèncer per 4-5.

Un gol d’Irina Pérez va donar avantatge al Patí ben d’hora, però les locals van capgirar el marcador fins al 2-1.

Les alternatives van continuar abans del descans. I és que el Vilanova es va refer de meravella per marxar als vestidors amb un 2-4, gràcies a l’empat de Marina Asensi i a dues dianes d’Abril Batlle.

A la represa, el Palau B va replicar amb el 3-4, però faltant 10 minuts per al final Paola Vázquez, de falta directa, va incrementar la renda del Vilanova.

El Palau B va posar picant als darrers minuts amb el 4-5 final.

El pròxim 13 de maig, el Patí té l’opció de segellar el passi a les semifinals si repeteix victòria a Les Casernes. En cas de no ser així, hi hauria tercer i definitiu partit a la pista del Palau B.