El Patí Vilanova femení obté un laboriós empat a dos contra el Sant Cugat

Júlia Badrich arrodoneix un bon treball defensiu de les d'Enric Batlle

Maria Córdoba protegeix la bola de la pressió de dues jugadores del Sant Cugat // G.M.CH.

CP VILANOVA 2 – PHC SANT CUGAT 2
Gols: 0-1, Maria Pujadas (10′); 1-1, Blanca Angrill (14′); 2-1, Laura Manzanares (32′) i 2-2, Maria Pujadas (41′).

El Patí Vilanova femení ha obtingut un laboriós empat a dos aquesta tarda contra el Sant Cugat a Les Casernes.

Les d’Enric Batlle han tornat a fer un bon exercici defensiu i han tirat de contracops i de les intervencions de Júlia Bardrich per sumar el vuitè punt del campionat en la Fase I del grup B de l’OK Lliga Femenina.

El guió del matx ha estat l’esperat. El Sant Cugat, entrenat per l’exblaugrana Beto Borregán, ha tingut més estones la bola i el Patí ha sabut esperar les seves oportunitats amb sortides elèctriques des de darrere.

Maria Pujadas, la millor jugadora del Sant Cugat aquesta tarda, ha personificat les primeres arribades de les locals, que ben d’hora han comprovat la fiabilitat de Júlia Badrich. Ha buscat la rèplica el Patí amb contraatacs, però li costava generar ocasions clares.

Al minut 10 ha arribat el primer gol del partit. L’ha fet el Sant Cugat a través de Maria Pujadas, que ha aprofitat una bona jugada individual de Txell Gimeno.

El Patí no s’ha immutat, sabedor que les seves opcions passaven per no desarborar-se en defensa. I quatre minuts més tard ha empatat mitjançant Blanca Angrill. La jugadora vilanovina ha saltat a la pista per executar un penal forçat per Paola Pascual. En el xut, Angrill ha enviat la bola al ferro i en la continuació de la jugada, l’ha col·locat a la xarxa.

Amb l’empat, el Vilanova ha guanyat confiança i ha contingut millor els atacs de les visitants, però a la represa han tornat les llargues possessions del Sant Cugat. Maria Pujadas ha rematat al pal al minut 31.

De nou, esperava un contracop letal el Patí i l’ha trobat al minut 32, quan Laura Manzanares ha rematat a gol al segon pal. La bola ha entrat plorant.

Han continuat tenint opcions a la contra les noies d’Enric Batlle, però de mica en mica el Sant Cugat s’ha anat abocant a la porteria de Júlia Baldrich a la recerca de l’empat.

L’enorme treball defensiu del Vilanova, amb basculacions permanents, obligava les visitants a picar pedra en cada atac. Alba Ambrós no ha pogut batre Julia Baldrich després de la desena falta de les locals. Sí que ha trobat el gol Maria Pujadas faltant nou minuts per a la botzina.

A partir del 2-2 ha sabut patir el Patí. El Sant Cugat ha disposat de dues faltes directes més sense poder tornar a batre Júlia Baldrich, l’última, molt discutible, faltant 23 segons. La bola, xutada per Andrea Massons, ha anat al travesser.

Ara la Lliga s’atura fins després de les festes de Nadal. En la represa de la competició, les noies d’Enric Batlle visitaran l’Igualada el pròxim 10 de gener.