El Patí Vilanova femení obté un valuós empat (2-2) a la pista del Sant Cugat

Les d'Enric Batlle sumen el primer punt de la temporada

Paola Pascual i Txell Gimeno pugnen per la posició // DAVID VALIENTE

PHC SANT CUGAT 2 – VILANOVA 2
Gols: 1-0, Txell Gimeno (33); 1-1, Paola Pascual (35); 2-1, Aida Anton, de penal, (41) i 2-2, Marina Asensi (43).

El Patí Vilanova femení va obtenir ahir un valuós empat a dos a la pista del Sant Cugat, que havia guanyat els dos partits que havia jugat a casa. Les d’Enric Batlle van sumar el primer punt de la temporada i es van carregar de moral.

Va saber aplicar-se en defensa el Patí per marxar al descans amb el 0-0 inicial. Júlia Baldrich va aconseguir mantenir el precinte a la porteria, malgrat les temptatives de les locals, més dominadores. A sis minuts del descans, Maria Pujadas va desaprofitar un penal per al Sant Cugat.

A la represa, el Vilanova va fer una passa endavant a partir de contracops, però tampoc no es podia descuidar en defensa. Alba Ambrós, exjugadora del Patí, va estar a punt de fer l’1-0 en una jugada elèctrica. El domini del Sant Cugat ja no era tan clar com en el primer temps. Tot i així, Txell Gimeno va avisar amb una bola al pal abans d’estrenar el marcador tot desviant un potent tir de Laia Paredes.

Les vermell-i-negres van buscar el segon, però el Vilanova va empatar a partir d’una falta directa transformada per Paola Pascual, que estrenava el seu compte golejador en la nova etapa al club. Poc després, la falta directa va ser per al Sant Cugat sense que la bola acabés a la xarxa.

Sí que va pujar al marcador un penal convertit per Aida Anton faltant vuit minuts i 25 segons per a la botzina, però el Patí va tenir l’encert d’empatar de seguida a través de Marina Asensi, que va saber maniobrar per enviar la bola lluny de l’abast de Cristina Elié.

El marcador ja no es va tornar a bellugar, a pesar d’una rematada al travesser de les locals. Les d’Enric Batlle sumaven un bon punt per seguir creixent com a equip.

[su_box title=”Dos ajornaments per coronavirus” style=”soft” box_color=”#516e6d”]L’OK Lliga femenina no s’escapa dels casos de coronavirus. L’Igualada-Bigues i Riells d’aquest cap de setmana es va ajornar després que una jugadora del Voltregà, rival de les de l’Anoia la setmana passada i que va participar del partit, donés positiu per Covid-19. Naturalment, el compromís del quadre osonenc, que havia de rebre el Vila-sana, tampoc s’ha pogut jugar. L’Igualada, rival directe del Patí en la lluita per la salvació, ha de visitar dissabte que ve (18.00 h.) Les Casernes, però caldrà veure si el partit es pot disputar pels protocols anti Covid-19. [/su_box]