El Patí Vilanova femení perd per 2-3 contra el Mataró en un duel directe de la zona alta

Les de la capital del Garraf queden fora de la Copa Generalitat

Maria Córdoba i Marina Asensi, jugadores del Vilanova // G.M.CH.

El Patí Vilanova femení, sense Laura Manzanares ni Paola Pascual, va perdre ahir per 2-3 contra el Mataró en un duel directe de la zona alta al grup B de Nacional Catalana. Amb la derrota, les d’Enric Batlle es van quedar fora de la Copa Generalitat, que jugaran les maresmenques i el Palafrugell.

El Mataró va entrar millor al partit i va arribar al descans amb un avantatge de 0-2. Ariadna Martínez va fer els dos gols. Primer va desviar un xut llunyà i després va fer bona una recuperació de la bola en atac.

El Patí va anar de menys a més. Ja a la represa, Ares Noguera va retallar diferències en culminar una transició ràpida individual i va empatar tot aprofitant una passada de Maria Córdoba a l’àrea.

Encara amb 0-2 el Vilanova havia disposat d’una falta directa i amb l’empat en va tenir una altra.

Tampoc no va encertar el Mataró de falta directa, però a les acaballes del matx el conjunt maresmenc va acabar fent el 2-3 final a través de Laia Sanz, que va rematar a la xarxa una jugada col·lectiva.

Les d’Enric Batlle, ja classificades per al grup d’ascens, van terceres a la taula, una plaça que defensaran en la darrera jornada de la primera fase a la pista del Voltregà, quart. El Patí té tres punts més. A Les Casernes van guanyar les verdes per 3-1.