El Patí Vilanova femení perd el segon partit del play-off en la tanda de faltes directes

La sèrie de quarts de final es resoldrà a la pista del Palau B

Irina Pérez pugna per la bola amb una jugadora del Palau B // G.M.CH.

La sèrie de quarts de final del play-off d’ascens entre el Patí Vilanova i el Palau B es resoldrà aquest diumenge (18.00 h) en el tercer i definitiu partit a la pista de les vallesanes, que ahir a la tarda van forçar l’1-1 guanyant a Les Casernes en la tanda de faltes directes.

Els 50 minuts van acabar amb empat a set i en la pròrroga hi va haver dos gols més, un per equip, per al 8-8 definitiu. El Patí s’havia avançat amb un 8-7 a 56 segons de la botzina gràcies a una falta directa, però mancant-ne 10 el Palau B va forçar el desenllaç a bola parada en transformar una altra directa.

El Vilanova va acabar pagant un mal final del primer temps. I és que va marxar al descans perdent per 2-5. Tanmateix, l’equip es va aixecar i va empatar a cinc faltant 14 minuts per al final. Des d’aquell moment, l’estira-i-arronsa va ser continu fins al 8-8 i la roda de faltes directes, que va condemnar el Patí.

Per a les d’Enric Batlle va destacar Paola Vázquez amb tres dianes. També van marcar Noa González, Aina Martínez, Maria Córdoba, Marina Asensi i Abril Batlle. La resolució de la sèrie, aquest diumenge a Palau-solità i Plegamans.