El Patí Vilanova femení pica pedra per guanyar el Borbolla i torna a ser tercer

Les d'Enric Batlle s'imposen amb un solitari gol de Paola Pascual

El Patí Vilanova torna a anar tercer // @HOCKEY_GRAFIAS

CP VILANOVA 1 – HC BORBOLLA 0
GOL: 1-0, Paola Pascual (9′).

Un solitari gol de Paola Pascual va permetre al Patí Vilanova femení obtenir ahir a la nit un laboriós i important triomf contra el Borbolla a Les Casernes. Les d’Enric Batlle van descavalcar el quadre gallec del tercer lloc per situar-se altre cop en zona de permanència. L’equip vilanoví va saber patir quan més va exigir-lo el rival.

El Borbolla va tenir possessions més llargues i va dur la iniciativa en molts moments, però el Patí va jugar les seves cartes al contracop. Al minut vuit Júlia Baldrich es va estirar per evitar el 0-1 en una falta directa executada per Fernanada Muñoz.

Les visitants tampoc no va aprofitar la superioritat numèrica posterior i van deixar tan desguarnida la defensa a la recerca de l’1-0 que Paola Pascual ho va aprofitar per marcar l’únic gol del partit en un contraatac letal. La jugadora del Patí va creuar la pista sense que la poguessin frenar i va definir amb classe davant la portera Tapia. Era el minut nou.

A la represa, Paola Pascual va ser qui va disposar d’una falta directa, però va rematar al pal. El Patí va buscar el 2-0 tot aprofitant que, arran de la falta, estava amb una jugadora més sobre la pista, però ni la mateixa Paola Pascual ni Paula García ni Aina Martínez van trobar el camí de la xarxa. El Borbolla va resistir i va recuperar les cinc components sense tornar a encaixar.

El quadre gallec no es va donar per vençut i va insistir per buscar, almenys, l’empat. No el va aconseguir, a pesar de donar feina a Júlia Baldrich.

El Patí va haver de serrar les dents. En l’últim minut, Tapia va evitar el 2-0 en una altra falta directa de Paola Pascual. L’1-0 del primer temps va ser inamovible. Les d’Enric Batlle van fer pinya al costat de Júlia Baldrich per celebrar el triomf. Havien fet un pas més cap a la permanència.