El Patí Vilanova femení s’enfonsa en la segona part i és golejat pel Vila-sana

Segona derrota en dos partits de les d'Enric Batlle

Paula Garcia, en un partit a Les Casernes // @HOCKEY_GRAFIAS

CP ESNECA VILA-SANA 7 – CP VILANOVA 1

El Patí Vilanova femení no va tenir cap opció, dissabte, a la pista de l’Esneca Vila-sana en la segona jornada de l’OK Lliga Femenina i va encadenar la segona derrota en dos partits. Les noies d’Enric Batlle van perdre per un clar 7-1.

Les locals van ser molt superiors. Res tenen a veure les plantilles d’un equip i l’altre. El Vila-sana és un dels bons equips de la categoria.

Victòria Porta va estrenar el resultat en el minut sis en convertir un penal i Joana Comas va eixamplar la renda en el 16 amb una canonada a l’escaire. Tot i els dos gols encaixats, el Patí estava tirant de sacrifici per fer un bon treball defensiu.

Només començar la segona meitat l’argentina Jimena Ortiz va fer el 3-0 després d’una recuperació al balcó de l’àrea i les noies d’Enric Batlle van començar a diluir-se per la falta de benzina. De seguida va eixamplar la renda el Vila-sana fins al 5-0 amb dianes, de nou, de Victòria Porta i de Jimena Ortiz per deixar el matx sentenciat.

Quan faltaven 13 minuts per a la botzina, Teresa Paya va fer el sisè de les locals. Poc després, Paula Garcia va anotar el gol de l’honor del Patí en convertir una falta directa forçada per Blanca Angrill. El 7-1 va ser obra de Laura Porta a 11 minuts per al final.

El Patí té un altre os dur de rosegar dissabte que ve (18.00 h) en la tercera jornada, quan rep l’HC Palau, un dels favorits al títol, que ja va passar per sobre del conjunt vilanoví en la Lliga Catalana. Les d’Enric Batlle encara no han puntuat, igual que l’Igualada i el Bigues i Riells.