El Patí Vilanova femení, sense opcions en la visita a la pista de l’Hoquei Palau

Les d'Enric Batlle perden per un clar 9-0

El tram inicial de la Lliga ha estat molt exigent per a les d'Enric Batlle // LUIS VELASCO

El Patí Vilanova femení no va tenir opcions ahir a la pista de l’Hoquei Palau, el vigent campió, en la sisena jornada de l’OK Lliga.

Les d’Enric Batlle van perdre per 9-0 i encadenen sis derrotes en les primeres sis jornades, totes contra els sis millors equips de la competició.

L’equip vilanoví va disposar de la primera gran ocasió amb una falta directa forçada per Blanca Angrill, però Paola Pascual no la va poder convertir en gol.

L’Hoquei Palau va estrenar el marcador al minut tres a través de Laura Puigdueta, que va repetir amb el 2-0 al minut nou.

La renda de les locals es va incrementar fins al 5-0 abans del descans amb dianes de Carla Fontdeglòria, Aina Florenza i Laia Juan.

A la represa va continuar la superioritat del Palau. Aimee Blackman, Berta Busquets, altre cop Aina Florenza i Mariona Colomer van certificar el 9-0 final.

Amb aquest partit el Patí tanca el temut ‘Tourmalet’ del començament de la temporada. A partir de la propera jornada, les d’Enric Batlle començaran els partits de la ‘seva’ Lliga.

Dissabte que ve (18.30 h) el Vilanova rep el Patín Las Roazas, novè amb quatre punts, a Les Casernes. Les de la capital del Garraf es mantenen amb zero punts, igual que el Girona, però a només tres de la permanència.