El Patí Vilanova femení, superat a partir del descans per un HC Palau superior

Golejada vallesana (0-7) en l'anada de quarts de la Lliga Catalana

Júlia Baldrich, portera del Patí, va tenir molta feina // @HOCKEY_GRAFIAS

El Patí Vilanova femení només va poder aguantar el tipus durant la primera meitat ahir contra l’Hoquei Club Palau, un dels grans de l’OK Lliga femenina, segon classificat el curs passat. L’equip vallesà es va imposar a Les Casernes per 0-7 en l’anada dels quarts de final de la Lliga Catalana i té pràcticament els dos peus a la Final Four del torneig.

El guió del partit va ser el previsible, amb una clara superioritat de les visitants. Tanmateix, el Patí va saber aplicar-se en defensa i es va emparar en les aturades de Júlia Baldrich per arribar al descans amb el 0-0 inicial. Blanca Angrill, amb una doble oportunitat, i Maria Córdoba, amb una falta directa, havien tret el cap en atac per a l’equip vilanoví sense trobar a la xarxa.

Tot va canviar quan el Palau va estrenar el marcador al minut dos de la represa. A poc a poc, el Patí es va anar diluint físicament i va quedar a mercè del rival. Els gols van anar caient fins al 0-7 definitiu. Laura Puigdueta (2), Aina Florenza (2), Vanessa García (2) i Berta Busquets es van repartir les dianes del conjunt vallesà.

Amb aquest 0-7 la tornada queda com a un pur tràmit. La cita és aquest dimecres, 16 de setembre, a partir de dos quarts de deu de la nit, al pavelló Maria Víctor de Palau Solità i Plegamans, que també acollirà la Final Four de la competició. Per al Patí, encara en procés de formació, serà un partit més de pretemporada per continuar agafant to de cara a la Lliga.

En els altres compromisos d’anada dels quarts de final de la Lliga Catalana, el Manlleu Magic Studio i el CP Voltregà també van guanyar com a visitants. Ho van aconseguir a les pistes del Garatge Plana Girona (1-6) i del Bigues i Riells (0-2), respectivament. Més oberta està l’eliminatòria entre l’Esneca Vila-sana i el Cerdanyola CH. Les del Pla d’Urgell van guanyar el primer partit per 4-3.