Search
Close this search box.

El Patí Vilanova femení tindrà un ‘Tourmalet’ en el començament de la Lliga

L'equip d'Enric Batlle tornarà a buscar la permanència

El Patí continuarà necessitant els gols de Paola Pascual // LUIS VELASCO

El començament de la Lliga 2021/2022 farà pujada per al Patí Vilanova femení.

Ahir la Federació Espanyola de Patinatge va fer públic el calendari sencer de l’OK Lliga Femenina. El Patí ja sap que d’entrada es veurà les cares amb el Vila-sana, el Bigues i Riells, el Manlleu, el Gijón, el Cerdanyola i el Palau.

“En els primers sis partits ens enfrontarem a cinc dels equips més forts del campionat”, afirma el tècnic Enric Batlle. “Intentarem esgarrapar allò que puguem i no fallar posteriorment contra els rivals directes”, afegeix.

La Lliga arrencarà el 6 de novembre vinent i acabarà el 28 de maig de 2022, quan el Patí rebrà l’Igualada. La salvació torna a ser l’objectiu de l’equip vilanoví, que continua amb un equip molt jove.

El Girona, el Mataró, l’Igualada i el Patín Las Rozas es postulen com els contrincants directes de les noies d’Enric Batlle per assolir la permanència.

El tècnic valora positivament poder jugar un any més a l’OK Lliga. “Tot i que anem un pèl tard en la planificació, estem contents de continuar a l’elit perquè va ser allò pel qual vam lluitar tant durant el curs passat”, indica Enric Batlle.

“Seguim amb un equip jove i ple de jugadores de la casa. Per a elles és una gran motivació jugar a la màxima categoria”, continua.

Pel que fa a la plantilla Paula Garcia i Paula Molina són baixa i puja al primer equip Regina Jiménez. El club podria incorporar una jugadora estrangera, però igualment molt jove. L’equip ja s’ha posat en marxa.


[su_slider source=”media: 14832,14834,14833″ limit=”22″ link=”image” target=”blank” width=”1500″ height=”1000″ title=”no”]

Comparteix la notícia