Search
Close this search box.

El Patí Vilanova femení visita el Girona en un altre partit crucial

Les d'Enric Batlle han deixat de dependre de si mateixes

Júlia Baldrich intenta evitar un gol en el partit de la primera volta contra el Girona // @HOCKEY_GRAFIAS

El Patí Vilanova femení visita aquest diumenge el Girona en un altre duel crucial per la permanència a l’OK Lliga. A banda de la qualitat del rival, segon a la taula, l’hora del partit, les 10 del matí, serà també un hàndicap per a les de la capital del Garraf.

L’equip d’Enric Batlle torna a la competició després del parèntesi de Setmana Santa sense dependre de si mateix. L’Igualada es va posar al dia amb dues victòries i es va situar tercer, la darrera posició de permanència.

“Cert, ja no depenem de nosaltres, però tot continua molt equilibrat”, diu Enric Batlle. Aquest cap de setmana l’Igualada també ha hagut d’ajornar el duel que l’havia d’enfrontar al Cuencas Mineras a Astúries.


“En una Lliga tan igualada, la gestió de la Federació quant al calendari arran dels positius per coronavirus està fent que hi hagi desigualtats a l’hora d’afrontar determinats partits per saber-se resultats directes amb antelació”, lamenta Enric Batlle.

El tècnic del Patí té tota la plantilla a la seva disposició. “L’equip està endollat i amb moltes ganes. Tot i el potencial del Girona, volem estar dins del partit fins al final”, apunta. Les blanc-i-vermelles només necessiten un punt per assegurar-se la permanència.

El gran repte del Vilanova és saber conviure amb la pressió per evitar el descens. En el partit de la primera volta a Les Casernes hi va haver taules (3-3). Amb sol un punt, el Patí enxamparia l’Igualada i es posaria per davant gràcies al gol average particular a l’espera del partit de les de l’Anoia a la pista del Cuencas.

Comparteix la notícia