El Patí Vilanova firma taules (5-5) a Sant Just en un partit ple d’alternatives

D'un 0-3 es passa a un 5-4 i Vergés acaba empatant a última hora

Masoni pressiona Pol Macià, ahir a la pista del Sant Just // AINA CLIMENT

SANT JUST 5 – VILANOVA 5
GOLS:
0-1, David Lecha (2’); 0-2, Mudarra (4’); 0-3, Gerard Vergés (6’); 1-3, Edu Fernández (11’); 2-3, Saladrigues (18’), 3-3, Hinojal (27’); 4-3, Pol Macià (37’), 4-4, Jose López, de falta directa, (39’); 5-4, Edu Fernández (47’) i 5-5, Gerard Vergés (49’).

El Patí Vilanova va empatar ahir al vespre a cinc a la pista del Sant Just, un dels aspirants a l’ascens, en un partit ple d’alternatives. Els de Medrano van tornar a oferir una imatge prometedora, tot i deixar escapar un 0-3 inicial.

David Lecha, Mudarra i Vergés van ser els encarregats de donar avantatge al Patí amb tres gols en els primers sis minuts. L’enèrgica posada en escena del Patí va obligar a reaccionar el Sant Just.

Els locals van posar-se mans a l’obra amb molta pressió per entrar de ple en el partit abans del descans amb gols d’Edu Fernández i de Saladrigues.

A la represa Hinojal va empatar després que Joan Pujalte no hagués pogut aprofitar una falta directa i l’exvilanovista Pol Macià va confirmar la remuntada del Sant Just amb el 4-3 quan faltaven 13 minuts per al final.

El Patí Vilanova no va abaixar els braços. Tot al contrari. Una falta directa convertida per Jose López, que porta un balanç de dos gols en dos llançaments d’aquest tipus, va tornar a equilibrar el matx. Quedaven 11 minuts. Poc després Pol Macià no va poder batre Pol Ferrer en una falta directa del Sant Just.

Amb tot obert, l’epíleg del partit no va decebre. Edu Fernández va fer el 5-4 a tres minuts del final i Vergés va acabar empatant a un minut i mig de la botzina. El Patí Vilanova va disposar d’una darrera possessió amb superioritat numèrica que no va poder aprofitar.