Search
Close this search box.

El Patí Vilanova firma taules contra el Vila-seca en un nou test de pretemporada

David Aguilar i David París igualen un 0-2 inicial advers

David Lecha, amb la bola, ahir a Les Casernes // G.M.CH.

El Patí Vilanova va empatar a dos ahir a la nit contra el Vila-seca, de Nacional Catalana, a Les Casernes en el tercer assaig de pretemporada. L’equip havia ofert millors prestacions en els dos tests anteriors contra el Calafell i el Noia, d’OK Lliga, que no pas contra el quadre tarragoní, d’inferior categoria.

De fet, el Patí va haver de remuntar un 0-2 inicial advers amb el qual es va arribar al final de la primera meitat. La reacció dels homes de Jordi Esteva va arribar després del descans. David Aguilar i David París van marcar els dos gols de l’equip vilanoví, que va disposar de diverses ocasions per decantar la balança a favor seu.

En l’últim segon, l’oportunitat va ser per al Vila-seca, però Carlos Donoso va evitar el gol. A l’equip vilanoví li va faltar serenitat per abaixar el ritme de joc i tenir el control de la bola en molts moments del partit.

Per continuar engreixant la maquinària de cara a la Lliga, el Patí té aparaulats tres amistosos més: el 23 i el 28 de setembre contra el Sitges i el Capellades, respectivament, a Les Casernes i l’1 d’octubre a la pista del Vilafranca.

Comparteix la notícia