El Patí Vilanova guanya la primera ‘final’ per assolir la permanència

Els verds s'imposen al Patín Las Rozas per 3-0

Marc Cuevas i Àlex Gil celebren el 3-0 del Patí Vilanova

CP VILANOVA 3 – PATÍN LAS ROZAS 0
Gols: 1-0, Nacho Garrido (14′); 2-0, David Aguilar (30′) i 3-0, Àlex Gil (32′).

El Patí Vilanova està viu. Havia de guanyar sí o sí el Patín Las Rozas i va complir ahir amb un triomf per 3-0. El retorn del públic a Les Casernes va anar acompanyat de tres punts vitals per als homes de Medrano.

Nacho Garrido, David Aguilar i Àlex Gil es van repartir els tres gols en un partit seriós dels verds. Pol Ferrer va ser un mur sota pals.

La primera meitat va estar marcada per la igualtat. Àlex Gil i David París van obrir el capítol d’ocasions i van respondre César Menéndez i Gustavo Lema, aquest últim amb un tir al travesser. No hi havia un dominador clar.

Gerard Vergés va reaparèixer més de tres mesos després i va treure la vareta màgica per inventar-se dues passades seguides al cor de l’àrea que ni París ni Àlex Gil van poder rematar. Poc després, David Lecha sí que va recollir l’assistència del 4 del Patí, però va rematar alt.

Faltant 11 minuts per al descans Nacho Garrido va obrir la llauna amb una canonada llunyana. La bola va tocar el travesser abans d’entrar. Era el 14è gol del màxim realitzador del Patí, que va jugar amb una màscara protectora per la fractura al septe nasal que va patir en un entrenament.

Pol Ferrer va haver d’intervenir dues vegades en la rèplica dels visitants. Tot seguit, David Lecha va sorprendre des de darrere la porteria per rematar al travesser. I una pèrdua de Marc Cuevas va obligar Pol Ferrer a fer-se gran per evitar l’1-1 davant Daniel Domínguez.

Per acabar el primer temps, el Patín Las Rozas va tancar el Patí durant una estona a la seva àrea per tornar a posar a prova Pol Ferrer dos cops més. El descans li va anar bé al Patí.

David Aguilar, en l’inici de la jugada del 2-0 // G.M.CH.

Tot i que el primer ensurt del segon temps es va produir a l’àrea del Vilanova, al minut cinc de la represa David Aguilar es va inventar una magnífica jugada personal per anotar el 2-0. El capità verd va ingressar a l’àrea des de darrere de la porteria, va protegir la bola de meravella i va marcar a la mitja volta.

Dos minuts més tard, Àlex Gil va recollir una bola solta a l’àrea per marcar el 3-0. Va ser el gol de la tranquil·litat. I més veient que Pol Ferrer estava incommensurable. Faltant 10 minuts per a la botzina, el porter del Patí va negar de nou el gol al Patín Las Rozas en un penal executat per Pablo Reyes.

Medrano va acabar tirant dels jugadors més experimentats per posar el matx al congelador fins a la botzina. A última hora, David París no va poder convertir una falta directa.