Search
Close this search box.

El Patí Vilanova ja coneix les dates clau del calendari de la temporada 2020/2021

L'OK Lliga femenina passa a tenir dos grups de vuit equips

El Patí Vilanova començarà l'OK Lliga Plata 2020/2021 el 10 d'octubre // LUÍS VELASCO

El Patí Vilanova ja coneix les dates clau del nou curs per als seus dos primers equips. La Federació Espanyola de Patinatge va aprovar dissabte el calendari 2020/2021 en l’assemblea general, que aquest cop va ser telemàtica. Totes les dates dependran de l’evolució de la pandèmia i de les recomanacions de les autoritats sanitàries.

L’OK Lliga Plata masculina arrencarà el 10 d’octubre i finalitzarà el 8 de maig. Es manté el format del darrer curs, amb dos grups de 12 equips cadascú. Pujaran els dos primers de cada grup. Els segons disputaran una eliminatòria d’ascens contra dos equips d’OK Lliga els dies 5 i 13 de juny. La Copa de la Princesa, que disputaran els dos primers de cada grup al final de la primera volta, serà els dies 6 i 7 de febrer.

L’OK Lliga femenina començarà el 26 de setembre i acabarà el 24 d’abril. Tindrà playoff pel títol, previst de l’1 al 23 de maig. La categoria presenta canvis. D’entrada, estarà dividida en dos grups de vuit equips, similar al format de la Nacional Catalana. Hi haurà cinc descensos per recuperar una lliga de 14 equips. Es crearà una OK Lliga plata femenina per decidir els equips que ascendiran.

 

Comparteix la notícia