Search
Close this search box.

El Patí Vilanova s’estalvia patir i ja pot pensar en un nou curs a l’OK Lliga Plata

La crisi del coronavirus fa abaixar el teló del curs sense descensos

El Patí Vilanova ja pot pensar en la temporada que ve // FOTO: Twitter oficial CP Vilanova

El Patí Vilanova ja pot començar les vacances i pensar en la temporada que ve. L’equip romandrà una campanya més en l’OK Lliga Plata Nord, la segona divisió de l’hoquei patins estatal, després que avui la Federació Espanyola de Patinatge hagi donat per acabat el curs 2019/2020. La crisi del coronavirus ha anticipat el final de la temporada quan encara quedaven sis jornades per a la conclusió del campionat. La Lliga hauria acabat aquest dissabte 2 de maig. Ara ja no es reprendrà.

La Federació ha dictaminat que el CH Mataró, el líder abans de l’inici del confinament, sigui el campió i pugi a l’OK Lliga, i que no hi hagi descensos. El Vilanova, doncs, s’estalvia el patiment de lluitar per la permanència en les últimes sis jornades. L’equip de la capital del Garraf obria les places de salvació, malgrat encadenar tres derrotes (8-2 contra el Manlleu, 4-5 davant del Vilafranca i 3-1 a la pista del Mataró) abans de l’aturada de la competició, el 7 de març. Els verds transitaven tercers per la cua amb tres punts d’avantatge sobre l’Oviedo, el primer equip que hauria baixat, i amb quatre més que el cuer Jolaseta. Cap acabarà descendint.


[su_quote cite=”Joan Muntané, capità del Patí Vilanova”]No ens han acabat de sortir les coses i hem estat a baix, però sempre he pensat que teníem equip per mantenir-nos[/su_quote]

Segons Joan Muntané, capità del Patí Vilanova, “no ens han acabat de sortir les coses i hem estat a baix, però, en definitiva, podem dir que estem salvats i que continuem a l’OK Lliga Plata. Aquesta categoria és molt igualada. Amb dos o tres bons resultats està a dalt i amb dos o tres de dolents, a baix. Ara bé, sempre he pensat que teníem equip per mantenir-nos. Ara toca a pensar en el curs que ve, a pesar de la incertesa que es derivarà de la pandèmia”. Muntané hauria estat més partidari de declarar nul·la la temporada i veia molt difícil que es reprengués la competició. “Amb la crisi sanitària existent era complicat tornar a jugar. Fer-ho a porta tancada les últimes sis jornades hauria estat molt feixuc”, assegura.

Comparteix la notícia