El Patí Vilanova, massa tou en el primer temps, golejat (8-3) a Las Rozas

Un parcial de 4-0 al descans resulta determinant

David Lecha i els seus companys no van poder treure res de profit de Las Rozas // @HOCKEY_GRAFIAS

CP LAS ROZAS 8 – CP VILANOVA 3
Gols: 1-0, Carlos Hermana (24); 2-0, Gustavo Lema (10); 3-0, Felipe Márquez (13); 4-0, Carlos Hermana (16); 4-1, Jofre Vila (29); 5-1, Daniel Domínguez (30); 5-2, Ricard Pintado (33); 5-3, Jofre Vila (36); 6-3, Felipe Márquez, de falta directa, (43); 7-3, Felipe Márquez (48) i 8-3, Juan Fernández (48).

El Patí Vilanova va repetir errors de setmanes anteriors i ahir va ser golejat per 8-3 a la pista del Patín Las Rozas, rival directe per la permanència. Els de Jordi Esteva, massa tous en el primer temps, van marxar al descans amb un 4-0 advers que va ser decisiu.

El pas endavant col·lectiu que demanava el tècnic lluny de Les Casernes no es va veure. L’equip va jugar sense David Aguilar ni Nacho Garrido, dos homes importants.

De nou li va faltar intensitat al Patí en la posada en escena. El Patín Las Rozas, molt ficat en el partit, va estrenar el marcador en els compassos inicials a través de Carlos Hermana, que va poder-se girar amb comoditat dins l’àrea per batre Pol Ferrer.

El 2-0 va arribar al minut 10 i va ser obra de Gustavo Lema després d’una incursió pel cantó esquerre. No reaccionava el Vilanova i dos minuts més tard Felipe Márquez se’n va anar fàcil en una acció individual i va anotar el 3-0. Els locals estaven devorant els homes de Jordi Esteva i Carlos Hermana va repetir amb el 4-0 a nou minuts del descans davant la desesperació de Pol Ferrer.

El Patí va millorar a la represa, però ja no li va arribar per redreçar el rumb. L’única bona notícia del partit va ser l’aparició del jove del planter Jofre Vila, autor de dos gols. Seu va ser el 4-1 en culminar amb un tir creuat una jugada en què els de Jordi Esteva van moure bé la bola.

Els locals van ampliar la renda un minut més tard mitjançant Daniel Domínguez, més atent que ningú al segon pal, i Ricard Pintado va establir el 5-2 en recollir el rebuig d’una falta directa executada per ell mateix.

Faltant 14 minuts per a la botzina va tornar a emergir la figura del Jofre Vila per inventar-se una jugada personal de camp a camp i anotar el 5-3. Cap jugador rival va poder aturar-lo.

Tanmateix, una falta directa va permetre a Felipe Márquez anotar el 6-3. Poc després, el porter local li’n va refusar una altra a David París i el Patín Las Rozas va acabar segellant el 8-3 final en els últims dos minuts amb dianes, altre cop de Felipe Márquez, i de Juan Fernández.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

[table id=20 /]

[table id=21 /]

[su_box title=”Massa HC Palau per al Patí femení” style=”soft” box_color=”#516e6d”]El Patí Vilanova femení també va ser golejat ahir. En el seu cas era un resultat més previsible per la qualitat del rival, el líder HC Palau, un equip dissenyat per guanyar l’OK Lliga. Les noies d’Enric Batlle van perdre per 7-0 en un partit que no era de la ‘seva’ lliga. Tres gols abans del descans i quatre més a la represa van marcar les diferències.[/su_box]