Search
Close this search box.

El Patí Vilanova, obligat a guanyar per alimentar les opcions de permanència

Els verds reben el Patín Las Rozas, rival directe per la salvació

Àlex Gil i Ricard Pintado celebren un gol del Vilanova // G.M.CH.

Guanyar o guanyar. El Patí Vilanova no té cap altra sortida aquest vespre (19.00 h) per alimentar les opcions de permanència a l’OK Lliga Plata. Els verds reben el Patín Las Rozas, rival directe per la salvació.

Luis Medrano, entrenador del Patí, ha fet números del dret i del revés i és conscient que aconseguir l’objectiu és molt complicat. “Les matemàtiques obren un ampli ventall de possibilitats, però tots els càlculs ens porten a un camí ple de dificultats. Pràcticament, no tenim marge d’error. És una final. Si no guanyem el Patín Las Rozas a casa, no ens mereixem seguir a la categoria”, admet.

Gerard Vergés i David Lecha han entrat a la llista de convocats del Patí Vilanova després de superar les respectives lesions. N’han caigut Jaume Pàmies i Sergi Lalaguna.


Medrano espera que l’experiència i la visió de joc de Vergés ajudi a l’equip en un moment tan delicat del curs. De Lecha vol que exploti la capacitat de desequilibri que té.

El retorn del públic a Les Casernes és un dels grans al·licients del partit. “Esperem l’afició com aigua de maig. Tornar a tenir la nostra gent a la grada ens ha de donar ales. Serà recuperar un torrent d’emocions que hem de saber gestionar en positiu”, apunta Medrano.

En la primera volta el Patín Las Rozas va guanyar el Vilanova per 8-3. Va ser l’últim partit de Jordi Esteva a la banqueta del Patí. El quadre madrileny arriba a la capital del Garraf amb tres punts més que els verds i sap que si guanya, farà un pas determinant per salvar-se.

Per entrar al pavelló caldrà presentar omplerta degudament una sol·licitud d’accés de l’Ajuntament. L’aforament estarà limitat a 200 persones.

Comparteix la notícia