Search
Close this search box.

El Patí Vilanova partirà del quart lloc en la segona fase de la Nacional Catalana

Els verds aspiren a jugar el play-off d'ascens a OK Lliga Plata

Querol i Mudarra, jugadors del Patí Vilanova // G.M.CH.

El Patí Vilanova partirà de la quarta posició en la segona fase de la Nacional Catalana masculina. Ho farà amb nou punts, amb el GEiEG (10 punts), el Sant Celoni (11 punts) i l’Igualada B (14 punts), per ara, per davant.

Del cinquè lloc en avall estaran el Malgrat (8 punts), el Reus B (7 punts), el Capellades (5 punts) i el Manlleu B (0 punts). La classificació s’ha definit a partir dels resultats dels quatre primers dels dos grups de Nacional Catalana en els enfrontaments directes.

Els punts que s’arrosseguen de la primera part de la competició donen forma a la taula. En la segona fase el Patí Vilanova i la resta d’equips només s’enfrontaran als quatre equips provinents de l’altre grup. En el cas dels verds són l’Igualada B, el Sant Celoni, el Malgrat i el Manlleu B.

Els quatre primers classificats d’aquesta segona fase passaran directament als quarts de final del play-off d’ascens i s’asseguraran la permanència. Del cinquè fins al vuitè aniran a una repesca per passar al play-off d’ascens o caure al play-off de descens.“L’exigència serà màxima. Ens hauria agradat arribar a aquesta segona fase amb més punts, com tots els equips, però no ens podem queixar. Penso que si continuem forts a casa, tindrem moltes opcions de mantenir-nos entre els quatre primers”, afirma Jordi Costa, entrenador del Patí Vilanova.

Els verds, sense Querol, que es recupera d’un esquinç, van cloure dissabte la primera fase de la Lliga amb una derrota intranscendent a la pista del Sant Cugat B per 5-3.

El Patí va entrar malament al partit i va anar de menys a més, però no va poder treure cap punt. Vergés, Mudarra i Amores van marcar per als de la capital del Garraf. En el Sant Cugat B va destacar l’exjugador verd Jofre Vilà amb un doblet.

La segona fase de la Nacional Catalana arrencarà el 18 de febrer, quan el Patí Vilanova rebrà el Sant Celoni, un dels grans candidats a pujar.

Comparteix la notícia