El Patí Vilanova perd (3-4) contra el Taradell i fa un pas més cap al descens

Els verds tenen la salvació a 11 punts amb només 15 en joc

Jose López, amb la bola, en una jugada d'atac del Vilanova ahir a la nit // @HOCKEY_GRAFIAS

VILANOVA 3 – TARADELL 4
GOLS: 0-1, Pol Gallifa (3); 1-1, David Lecha (13); 2-1, Jose López (14); 2-2, Sergi Pla, de falta directe, (22); 2-3, Sergi Pla (23); 2-4, Albert Benito (28) i 3-4, Joan Lluís Mudarra (33).

El Patí Vilanova tampoc no va obtenir res de profitós ahir contra el Taradell i va fer un pas més cap a la Nacional Catalana. Els verds van perdre per 3-4.

L’únic que separa el Vilanova del descens són les matemàtiques. Virtualment, l’equip està avall. Té les posicions de permanència a 11 punts i en queden 15 en joc. Ahir el Barça B va guanyar a la pista del Rivas Las Lagunas.

Els rivals directes del Patí han anat fent els deures. Els verds, no. L’equip de Jordi Costa encara no ha puntuat en tota la segona volta i així és impossible no caure al precipici.

El Patí viu instal·lat en el dia de la marmota. Tuteja a molts contrincants, els mira als ulls i acaba perdent. Així li està anant la temporada des del principi.

Ahir el Taradell va marcar ben d’hora a través de Pol Gallifa, que va xutar de lluny i la bola va tocar en Jose López per despistar Pol Ferrer.

El Vilanova va replicar gràcies a David Lecha i Jose López i al quart d’hora de joc anava per davant. Tots dos jugadors continuen sostenint l’equip. Porten 17 gols cadascú i estan entre els 10 màxims realitzadors de la competició.

Ara bé, en la recta final del primer temps Sergi Pla, amb un doblet, va capgirar el marcador i va deixar un 2-3 en la mitja part.

L’ensurt el va donar Pol Ferrer, que va quedar mig estabornit per un cop al cap en la jugada del tercer gol del Taradell. Així i tot, va poder continuar.

A la represa, Albert Benito va anotar el 2-4 dels visitants i només Mudarra va tornar a marcar per al Vilanova, a pesar que els verds van disposar de dues faltes directes i van jugar amb un home més els últims tres minuts.