El Patí Vilanova perd per la mínima (5-4) a l’exigent pista del Martinelia Manlleu

Blanca Angrill, amb tres gols, destaca en l'equip d'Enric Batlle

Blanca Angrill, amb la bola, en una imatge d'arxiu // @HOCKEY_GRAFIAS

MANLLEU 5 – VILANOVA 4
GOLS: 1-0, Elisabet Gurri (7′); 2-0, Nara López (9′); 2-1, Blanca Angrill (10′); 3-1, Nara López (17′); 4-1, Joana Comas (21′); 4-2, Blanca Angrill (28′); 5-2, Nara López (45′); 5-3, Blanca Angrill, de falta directa, (47′), i 5-4, Paola Pascual (49′).

El Patí Vilanova va perdre ahir per la mínima (5-4) a la pista del Martinelia Manlleu, tercer a la taula i candidat al títol en l’OK Lliga Femenina. Les d’Enric Batlle, que lluiten per la permanència, van tornar a competir bé en una pista dificilíssima i van plantar cara fins al final.

Maria Córdoba no va poder aprofitar un penal per fer el 0-1 al minut quatre i van acabar inaugurant el marcador les locals al minut set, quan Elisabet Gurri va culminar una transició ràpida amb un tir llunyà a l’escaire.

Dos minuts més tard va arribar el 2-0, obra de Nara López, molt atenta per recollir la bola, que havia quedat solta a l’àrea.

El Vilanova no va trigar a replicar. Paola Pascual, envoltada de tres rivals, va dividir de meravella per trobar Blanca Angrill i aquesta, lliure de marca, no va perdonar.

Paola Pascual va tenir l’empat a l’abast amb un penal que no va transformar a vuit minuts del descans i del possible 2-2 es va passar al 3-1, aconseguit de nou per Nara López.

Encara abans de la mitja part i després que Marina Asensi tampoc no hagués pogut batre la portera local en una falta directa, el Manlleu va ampliar la renda gràcies a Joana Comas.

Ja a la represa Blanca Angrill va repetir amb el 4-2, però Nara López va tornar a aparèixer en la recta final del matx per marcar el 5-2.

En els darrers tres minuts, Blanca Angrill, de falta directa, i Paola Pascual, de jugada individual, van situar el 5-4 final tot posant emoció al desenllaç del partit.