El Patí Vilanova perd per la mínima a Sant Celoni (3-2), però conserva la quarta plaça

Els verds van a remolc arran d'un 2-0 inicial advers

Gerard Vergés, capità del Patí Vilanova // ARXIU

El Patí Vilanova va encadenar ahir al matí la segona derrota a domicili per 3-2. Va ser a la pista del Sant Celoni, on va anar a remolc arran d’un 2-0 inicial dels locals.

Àlex Arévalo va fer l’1-0 amb un llançament llunyà al minut tres i Joel Roma va incrementar la renda dels locals amb una transició ràpida individual i un xut sec des de l’eix de l’atac superat el quart d’hora.

A dos minuts i 46 segons del descans, Querol va arrencar des de darrere de la porteria per anotar l’1-2.

A la represa, Bernat Picanyol va marcar el 3-1 del Sant Celoni de falta directa. Sebrià, faltant cinc minuts i mig per a la botzina, va firmar el 3-2 final amb un tir que va entrar amb suspens.

Tot i perdre, el Vilanova conserva la quarta plaça, la que atorga una plaça per al play-off d’ascens, encara que la lluita per aconseguir-la és aferrissada.

Hi opten fins a quatre equips. El Patí duu 13 punts, igual que el Reus, mentre que el Capellades i el Malgrat en porten 12.

Per davant estan escapats l’Igualada (23 punts), el Sant Celoni (22 punts) i el GEiEG (21 punts). Dissabte que ve (19.45 h) el conjunt vilanoví rep el líder Igualada amb l’obligació de guanyar.