Search
Close this search box.

El Patí Vilanova reprèn els entrenaments per agafar el to de cara a la Lliga

El club ja té pactats dos amistosos, contra el Calafell i el Noia

Oriol Ferré i Jordi Esteva dialoguen durant l'entrenament d'ahir // G.M.CH.

El Patí Vilanova va reprendre ahir els entrenaments pensant ja en el començament de la competició en l’OKLliga Plata, previst per al 10 d’octubre. L’evolució de la pandèmia marcarà si es pot seguir el calendari establert per la Federació Espanyola.

“Nosaltres hem de treballar amb normalitat per estar preparats. Al mateix temps, hem d’estar pendents del que vagin dient les autoritats. Fins fa poc era optimista, però si van sorgint limitacions veurem si es pot arrencar el dia previst. De moment, el que deia, intentarem fer una pretemporada com les habituals i, si cal, sobre la marxa ja ens anirem adaptant a les circumstàncies”, manifesta Jordi Esteva, entrenador del Patí Vilanova.

En la sessió d’ahir, l’equip es va exercitar a la platja del Far amb un treball molt físic sobre la sorra. Només hi va faltar Gerard Vergés, que es reincorporarà al grup en els pròxims dies. Va dur la batuta Oriol Ferré, el nou preparador físic del Patí. El tècnic Jordi Esteva va seguir atentament la feina dels seus jugadors.


David París i David Aguilar fan broma en un moment de la sessió d’ahir // G.M.CH.

El Patí s’exercitarà quatre dies a la setmana (dilluns, dimecres, dijous i divendres) i intercalarà les sessions amb compromisos de pretemporada. De moment, el club ja en té pactats un parell: el 7 de setembre a la pista del Calafell (OKLliga) i el 10 de setembre al pavelló de Les Casernes contra el Noia, també d’OK Lliga. Demà l’equip té previst recuperar els entrenaments més habituals al pavelló vell, tot i que més endavant no es descarta alguna sessió diferent com la d’ahir.

Durant el mes de juliol l’equip ja es va entrenar tres dies a la setmana amb l’objectiu de començar a recuperar el to després que la competició s’aturés el 7 de març passat a causa de la pandèmia. “Allò ens va anar bé per tornar a tenir contacte amb l’estic, els patins i la bola i per començar a encaixar els nous fitxatges amb el grup”, diu Esteva, que encara la nova campanya amb optimisme. “Volem mirar amunt. Crec que amb l’equip que hem fet, ho podem fer”, afirma l’entrenador del Patí. Aquest vespre es farà el sorteig del calendari de Lliga.


Els jugadors del Patí van fer diversos exercicis de força sobre la sorra // G.M.CH.

Comparteix la notícia