Search
Close this search box.

El Patí Vilanova reprèn la competició a la pista del Sant Cugat, quart a la taula

Gerard Vergés, gran novetat en la convocatòria de Jordi Costa

Jordi Costa, entrenador del Patí Vilanova // G.M.CH.

El Patí Vilanova reprèn aquest dissabte (20.30 h) la competició en l’OK Lliga Plata a la pista del Sant Cugat, quart a la taula a només dos punts del líder.

El tècnic Jordi Costa ha tingut dues setmanes sense Lliga per continuar incidint en la seva idea de joc. En realitat han estat sis entrenaments en els quals el tècnic ha posat èmfasi en aspectes ofensius i defensius.

“Vull que els jugadors se sentin còmodes trobant-se a la pista. En els atacs és important que tinguin tant línies de passada com opcions de finalització. I en defensa hem de fer el possible per no regalar res”, assenyala Jordi Costa.

“Sabem de l’exigència del partit pel nivell del Sant Cugat i pel tipus de pista que ens trobarem, gran i de parquet, però volem competir i minimitzar els seus punts forts”, continua el míster.


Pau Gilabert, màxim golejador del campionat amb 24 dianes, és la gran amenaça del quadre vallesà.

Gerard Vergés torna a la llista de convocats del Patí. “És una molt bona notícia tenir-lo de nou amb el grup per allò que ens aporta tant a la pista com al vestidor. Parlaré amb ell i, segons com es vegi, començarà a tenir minuts”, afirma Jordi Costa.

Vergés es va trencar el dit gros de la mà dreta el 6 de novembre passat a la pista de l’Alpicat. Avui, gairebé quatre mesos després, podria reaparèixer.

El Patí va segon per la cua, a quatre punts de la permanència, que marca l’Olot. Acumulen tres derrotes seguides els verds i frisen per retrobar-se amb el triomf per canviar d’una vegada la mala dinàmica que duen des del principi de Lliga. Fora de casa només han obtingut un punt: empat a Sant Just (5-5) en la segona jornada.

Comparteix la notícia