Segueix-nos

Hoquei patins

El Patí Vilanova reprèn l’activitat buscant el millor to possible de cara a la Lliga

La preparació tindrà amistosos i partits de la Lliga Catalana Plata

Els nous fitxatges: d'esquerra a dreta, Mudarra, Bertran, Masoni i López // G.M.CH.

Després de la presa de contacte del mes de juliol, el Patí Vilanova ja ha començat la pretemporada pròpiament dita.

Dimecres es va retrobar la plantilla amb una sessió de tests físics a les pistes d’atletisme. Ahir l’equip es va exercitar a Les Casernes amb treball al gimnàs i sobre la pista. Avui l’equip repetirà al pavelló.

Eugeni Torra, el nou preparador físic, és l’encarregat de dirigir les primeres sessions. El tècnic Medrano s’incorpora dilluns. El Patí treballa amb la mirada posada al primer partit de Lliga, el 16 d’octubre contra el Barça B a Les Casernes.

El Patí ha tornat a la feina amb els quatre fitxatges per al nou curs: Jose López (Espanyol), Gerard Bertran (Noia B), Jordi Masoni (Capellades) i Joan Lluís Mudarra (Sant Just).

Medrano ha dissenyat una pretemporada en què combinarà les sessions preparatòries amb els partits de la nova Lliga Catalana Plata i alguns amistosos.

El primer compromís de preparació serà el 12 de setembre contra el Cubelles a Les Casernes i el segon, el dia 16 a la pista del Monjos. El debut dels verds en la Lliga Catalana està previst per al 18 de setembre a la pista del Shum, un dels rivals en l’OK Lliga Plata.

El 22 de setembre el Patí s’estrenarà a casa en la Lliga Catalana tot rebent l’Arenys de Munt, del grup Nord d’OK Lliga Plata. L’equip de Medrano clourà la fase de grups de la competició el dia 25 a la pista del Vic, un altre futur rival en la temporada regular.

A expenses de com evolucioni el Patí en la Lliga Catalana –la Final a 4 serà els dies 2 i 3 d’octubre–, també hi ha previst un amistós el 6 d’octubre a Capellades.


GALERIA
DSC_5247
DSC_5227
DSC_5250
DSC_5236
DSC_5244
DSC_5233
DSC_5267
DSC_5264
DSC_5269

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins