El Patí Vilanova segella la salvació guanyant el tercer partit de la sèrie contra el Ripoll

Els de Jordi Costa s'imposen per 3-1 amb gols d'Aleix Ferrer, Querol i Sebrià

Querol, feliç per haver segellat la permanència // G.M.CH.

Salvats. El Patí Vilanova va certificar ahir la permanència a Nacional Catalana després d’imposar-se per 3-1 al Ripoll en el tercer i definitiu partit de la primera ronda del playout.

Aleix Ferrer va marcar l’1-0 a 10 minuts del descans després d’una arrencada des de pista pròpia i un cacau al pal del porter.

Sis minuts més tard, va arribar el segon gol del Patí. Va ser obra de Querol, que va aprofitar una passada de Vergés per fer un control orientat i aixecar la bola abans de rematar-la a la xarxa.

Aparicio va retallar diferències apareixent per darrere de la porteria encara al primer temps i va posar incertesa a la segona meitat.

Sebrià, amb Jordi Martínez, Mudarra i Aleix Ferrer després del 3-1 // G.M.CH.

El Patí Vilanova va tornar a la pista tenint més la bola que el Ripoll. No podia abaixar la guàrdia l’equip de la capital del Garraf perquè els visitants es desplegaven amb perill a l’atac quan podien córrer.

A 14 minuts de la botzina va arribar el 3-1 definitiu. Va dur la firma de Sebrià amb un gol similar a l’únic del Ripoll. El vilanoví va accelerar pel cantó dret per passar per darrere de la porteria i plantar-se a l’àrea abans de rematar creuat.

El Ripoll ja no va poder replicar. El Patí va poder festejar la permanència amb l’afició després de fer valer el factor pista i respirar alleujat. Ara els de Jordi Costa s’enfrontaran al Malgrat pel novè i desè lloc de la Nacional Catalana.

[su_box title=”El Patí femení queda fora de la lluita per l’ascens”]El Patí Vilanova femení es va quedar fora de la lluita per l’ascens després de perdre ahir per 6-2 a la pista del Palau B en el tercer i definitiu partit de la sèrie de quarts de final. Abril Batlle i Noa González van ser les golejadores de les de la capital del Garraf, que ara lluitaran per acabar entre el cinquè i el vuitè lloc de la Lliga amb el Caldes com a pròxim rival.[/su_box]