El Patí Vilanova, sense poder de reacció, pateix la sisena derrota seguida

Els verds cauen contra l'Espanyol (2-4) i continuen en descens

David Aguilar, fatigat i pensatiu durant el partit d'aquest vespre // G.M.CH.

CP VILANOVA 2 – SD ESPANYOL 4
Gols: 1-0, David Aguilar (29′); 1-1, Marc Carrasco, de falta directa, (32′); 2-1, Nacho Garrido, de penal, (34′); 2-2, José López (37′); 2-3, Marc Carrasco (40′), i 2-4, Marc Carrasco (42′).

No hi ha manera. De res li ha servit al Patí Vilanova avançar-se dues vegades aquest vespre contra l’Espanyol. Els de Medrano han acabat caient per 2-4 i han encadenat la sisena derrota. Quan l’equip vilanoví s’ha vist per darrere, ja no ha tingut poder de reacció. Els verds continuen en zona de descens.

El Patí ha disposat de les primeres temptatives amb tirs de David Lecha i David París. Cap dels dos no han trobat porteria. Lecha ho ha tornat a provar remuntant la línia de fons i l’Espanyol ha replicat amb un xut d’Arnau Güell. L’ha resolt bé Pol Ferrer, providencial poc després davant Martí Norberto, que havia recollit una passada interior.

Les opcions dels periquitos han continuat amb un tir llunyà també de Martí Norberto. Pol Ferrer ha desviat la bola amb el casc.

No hi havia un dominador clar i a poc a poc s’ha anat afermant en defensa el Vilanova per créixer a partir de la seguretat en la rereguarda. A 12 minuts de la mitja part, José López ha interceptat una passada de David Aguilar, que hauria deixat Lalaguna sol davant el porter Jaume Gisbert.

El Patí deixava un home despenjat al darrere per intentar sorprendre des de la segona línia en els atacs estàtics.

Nacho Garrido protegeix la bola de Marc Carrasco // G.M.CH.

Amb els de Medrano ferms al darrere, l’Espanyol ha incorregut dos cops en el passiu i abans del descans només ha tornat a amenaçar Pol Ferrer a partir d’una recuperació en atac de Martí Norberto, que ha acabat rematant al travesser.

Tots els gols han arribat a la segona meitat. David Aguilar ha posat per davant el Patí en una acció d’oportunisme a l’àrea i immediatament després David París ha desaprofitat una falta directa per als de Medrano. Del possible 2-0 s’ha passat a l’1-1 quan Marc Carrasco sí que ha fet bona una falta directa de l’Espanyol.

Un penal forçat per David Lecha a 16 minuts del final ha permès a Nacho Garrido tornar a posar el Patí per davant, però al cap de tres minuts ha replicat de nou l’Espanyol, aquesta vegada a través de José López.

Els periquitos han passat a comandar el marcador quan faltaven 10 minuts per a la botzina gràcies a una jugada individual de Marc Carrasco. El partit s’ha trencat durant una estona i en aquest escenari s’ha manejat millor l’Espanyol per anotar el 2-4 final mitjançant Marc Carrasco novament.

Ja no ha pogut respondre el Patí. Lalaguna ha enviat fora una falta directa a tres minuts del final i l’Espanyol s’ha sabut defensar tenint la bola contra un Vilanova ja exasperat.