El Patí Vilanova, sentenciat pel Barça B a partir d’un 0-4 en la primera meitat

Els de Jordi Esteva encadenen la quarta derrota amb un 4-6 final

David París va marcar tres dels quatre gols d'ahir del Patí // @HOCKEY_GRAFIAS

VILANOVA 4 – BARÇA B 6
GOLS: 0-1, Aleix Ordóñez (7); 0-2, Manel Hernández (9); 0-3, Aleix Ordóñez, de penal, (17); 0-4, Martí Gabarró, de falta directa, (24); 1-4, Jordi Martínez (27); 1-5, Jordi Trepat (31); 2-5, David París, de falta directa, (34); 2-6, Aleix Ordóñez (42); 3-6, David París, de falta directa, (45), i 4-6, David París (49).

El Patí Vilanova continua sense estrenar el caseller de punts en la Lliga. Ahir va passar-li per damunt el Barça B, sobretot en el primer temps. Els blaugranes van marcar les diferències amb un 0-4 al descans a partir d’un joc elèctric. Els de Jordi Esteva van maquillar el marcador en la segona meitat, però van acabar caient per 4-6 i van encadenar la quarta derrota en quatre partits.

Pocs senyals de vida va donar el Patí en la primera meitat. Completament desarborat, va quedar a mercè del filial blaugrana, que va imprimir un ritme frenètic a la bola. La superioritat del Barça B va començar a traslladar-se en el marcador al minut set, quan Manel Hernández va avançar amb determinació fins al fons de la pista i va jugar enrere per a Aleix Ordóñez, que va rematar a la xarxa de primera.

Dues opcions més d’Aleix Ordóñez confirmaven que el Barça era l’amo del joc. David Lecha va buscar la rèplica i Manel Hernández va marcar el 0-2 sense trobar oposició en una jugada individual. Jordi Esteva va haver de demanar un temps mort. Quan els jugadors van tornar a la pista, David Aguilar va enviar la bola al travesser, però aquesta acció no va tenir continuïtat.

Un penal convertit per Aleix Ordóñez i una fala directa transformada per Martí Gabarró van deixar el 0-4 al descans, marcador que Pol Ferrer va evitar que fos més ampli amb bones intervencions.

A la represa, el Patí va anar a remolc, tot i que Jordi Martínez, jugador del planter que havia debutat com a titular, va retallar diferències només començar el segon temps en caçar una bola solta a l’àrea. Poc després, David Lecha va topar amb el pal en una falta directa que, d’entrar, podia haver posat el Vilanova dins del partit. I al cap de poca estona va arribar el cinquè del Barça B, obra de Jordi Trepat, que desviava un llançament d’Aleix Ordóñez.

A 17 minuts de la botzina David París sí que va fer bona una falta directa per al Patí i va anotar el 2-5, però Nacho Garrido en va desaprofitar una altra poc després. Els de Jordi Esteva tampoc van aprofitar la superioritat numèrica i el Barça B va acabar firmant el 2-6 a través d’Aleix Ordóñez després d’una errada de Gerard Vergés en l’entrega de la bola en defensa.

El marcador el va tancar David París amb dues dianes més: el 3-6, de nou de falta directa –després en va disposar d’una altra sense gol–, i el 4-6 amb un tir des de fora de l’àrea.

El cap de setmana que ve el Patí afronta dos duels de vital importància per començar a puntuar contra dos rivals directes: dissabte viatja a Sant Feliu i diumenge rep el Burgillos en el partit endarrerit de la primera jornada. El calendari començarà a fer baixada per als homes de Jordi Esteva, però la necessitat de guanyar de l’equip ja és molt alta.