El Patí Vilanova supera (3-2) el Noia B en el darrer partit de 2022 a Les Casernes

Roger Amores i Oriol Sebrià (2), els golejadors verds

El Patí Vilanova celebra un gol en una imatge d'arxiu // G.M.CH.

El Patí Vilanova es va imposar dissabte al Noia B per 3-2 en l’últim partit de 2022 a Les Casernes. Els verds es mantenen segons a la classificació, ara amb set punts de marge sobre la cinquena plaça.

Roger Amores va estrenar el resultat per al Patí al minut 11 amb un tir a l’escaire després d’una transició ràpida. El Noia B va empatar a través de Nacho Garrido, l’exjugador del Vilanova, quatre minuts després.

Amb l’1-1 es va arribar al descans. A la represa es va mantenir l’equilibri en l’electrònic fins que Oriol Sebrià va marcar dues dianes, una a la mitja volta a passada de Querol i l’altra, de penal, faltant nou i quatre minuts per a la conclusió.

El 3-2 final va ser obra de Tormo a un minut i mig de la botzina. El Patí Vilanova tancarà l’any el 18 de desembre a la complicada pista del líder Reus B Virginias.

GOL DE ROGER AMORES

GOL D'ORIOL SEBRIÀ

Imatges: Kílian Sebrià

[su_box title=”Derrota del Patí Vilanova femení a Igualada”]El Patí Vilanova femení va tenir menys sort i ahir a la tarda va perdre per 3-1 a la pista de l’Igualada B. Els gols de Gina Balcells (2) i de Marc Bricollé van acabar amb la resistència de les d’Enric Batlle. Irina Pérez va fer l’única diana del Vilanova, tercer a la taula al grup B de la Nacional Catalana.[/su_box]