Search
Close this search box.

El Patí Vilanova supera el GEiEG per 5-3 en la reestrena del tècnic Alexis Castro

Querol, David Lecha (2), Jordi Martínez i Sebrià, els golejadors verds

Sebrià celebra el 5-1 amb Lecha en presència de Querol // G.M.CH.

El Patí Vilanova va imposar-se ahir al GEiEG per 5-3 en la reestrena d’Alexis Castro com a entrenador dels verds, que van encarrilar el triomf amb dos gols en els primers 10 minuts.

Va dir Alexis Castro després del primer entrenament de la seva tercera etapa al club que creia que el desencert que l’equip estava mostrant a bola parada es devia a una qüestió mental. També va demanar un desig, que l’equip recuperés l’efectivitat en la primera acció d’aquest tipus que tingués.

I, dit i fet. Al minut sis, penal sobre David Lecha i Querol va enviar la bola a la xarxa. Així es va escriure el pròleg del partit. Poc després, el Patí va incrementar la renda a través de David Lecha, que va deixar enrere l’enganxifós marcatge de Pau Nonell per rematar a gol trobant una opció de tir a l’eix de l’atac.


El GEiEG va retallar diferències faltant set minuts per al descans en una transició ràpida de Guillem Coll després d’haver pispat la bola Jordi Martínez, però de seguida se’n va rescabalar el mateix Martínez amb una recuperació, una conducció i un tir llunyà que tornava a donar dos gols d’avantatge al Patí.

Amb el 3-1 es va arribar al descans. El GEiEG havia buscat el 3-2 en la darrera jugada del primer temps, i al minut tres de la represa es va trobar amb el 4-1, obra de David Lecha a passada de Sebrià.

Els intents del conjunt gironí de reduir l’avantatge dels d’Alexis Castro van topar amb un gran Marimon sota pals, mentre que a l’altra àrea, una targeta blava dels visitants va acabar amb el 5-1 del Vilanova. Sebrià va encertar convertint la pertinent la falta directa. Faltaven 15 minuts per a la botzina.


Jose López avança amb la bola // G.M.CH.

Malgrat la diferència en el marcador, el GEiEG no es va donar per vençut i va obligar el Patí a mantenir-se en guàrdia en defensa. El conjunt gironí va acabar trobant el gol dos cops en els darrers tres minuts. Guillem Coll va fer el 5-2 i Jordi Mateos, el 5-3 definitiu.

Després del triomf a Manlleu de la setmana passada, amb aquesta victòria sobre el GEiEG, el Patí n’encadenava dues per primer cop en tot el curs.

Alexis Castro vol que l’equip recuperi la confiança de mica en mica. En moltes estones se’l va veure demanant als seus jugadors que tinguessin mot la bola. Durant el partit, els verds van mesclar ordre, iniciativa, arribada, encert a bola parada i capacitat de patiment (amb un segur Marimon) quan es van veure pressionats pel rival en la segona meitat. Edu Castro, tècnic del Barça i germà de l’entrenador del Patí, va estar presenciant el partit.


Alexis Castro dona instruccions al costat de Gerard Vergés // G.M.CH.

Comparteix la notícia