El Patí Vilanova supera el Ripoll i suma tres punts més pensant en el grup d’ascens

Els Jordi Costa guanyen per 3-0 i es classifiquen per a la Copa Generalitat

Querol celebra el 2-0 del Patí Vilanova // G.M.CH.

Tres punts més que poden valer per a la segona fase. El Patí Vilanova va doblegar ahir a la nit el Ripoll, rival de la zona alta, per 3-0. Els de Jordi Costa, que ja tenien assegurat el passi al grup d’ascens, es van classificar de manera matemàtica per a la Copa Generalitat.

L’ambient a Les Casernes va ser magnífic, amb una bona entrada de públic. Els nois de l’Escala i la Grada Jove van acabar entonant el Turuta mentre desplegaven una immensa bandera verd-i-blanca.

El primer temps va ser de domini del Patí, persistent fins a trobar el camí del gol. El Ripoll intentava córrer quan podia, però havia de recular davant les escomeses dels de la capital del Garraf. El ritme era trepidant.

Mudarra protegeix la bola d’un jugador del Ripoll // G.M.CH.

Vergés, Querol, Mudarra i Lalaguna, els quatre titulars del Patí juntament amb el porter Marimon, hi posaven molta intensitat. Querol va avisar amb una rematada al travesser al minut cinc. S’associava amb Vergés per desarborar la defensa visitant. Mudarra, ferm al darrere, ho va provar en atac a la mitja volta a 11 minuts del descans.

Les arribades del Vilanova se succeïen. Menys en tenia el Ripoll. El premi a la insistència dels de Jordi Costa va arribar quan faltaven 7 minuts per al descans amb l’1-0, obra d’Oriol Sebrià, que va recollir una passada de Jordi Martínez al costat esquerre de l’àrea i va creuar la rematada davant del porter.

Bernat Nogué va buscar a rèplica a dos minuts de la mitja part, però va rematar alt davant d’un segur Marimon i, immediatament després, Querol va doblar l’avantatge del Patí amb una acció individual arrencant des del cantó esquerre. Primer li va treure la rematada el porter Burgaya, però en el rebuig no va perdonar.

Sebrià i Vergés festegen el 3-0 final // G.M.CH.

El ritme de joc del Vilanova va disminuir a l’inici del segon temps. El Ripoll se’n va aprofitar per posar a prova tres vegades Marimon. El porter calafellenc va estar incommensurable durant tot el partit. No va tenir fissures quan se’l va requerir.

A 14 minuts del final Sebrià no va poder transformar un penal forçat per Querol. Li faltava al Patí fer el tercer per no ficar-se en un embolic i Marimon va haver de fer-se gran en una falta directa dels visitants.

A tres minuts de la botzina, una recuperació de Jordi Martínez al fons de la pista va permetre a Oriol Sebrià anotar el 3-0 definitiu. El partit quedava vist per a sentència.