El Patí Vilanova topa amb un enorme Arellano i perd el derbi a Vilafranca

Els verds cauen per 4-1 i ja estan a vuit punts de la salvació

Arellano va amargar la tarda al Patí Vilanova // JORDI TOMÀS

VILAFRANCA 4 – VILANOVA 1
GOLS: 1-0, Arnau Ribas (1′); 2-0, Arnau Ribas (9′); 3-0, Tomás Villares (15′); 3-1, Nacho Garrido, de falta directa, (24′), i 4-1, Joan Vázquez (48′).

Les aturades de David Arellano van ser un obstacle insalvable per al Patí Vilanova ahir en el derbi a la pista del Patí Vilafranca.

Els de l’Alt Penedès, amb dubtes pels últims resultats, es van agafar a les intervencions del seu porter quan pitjor ho van passar, per mantenir a ratlla el Vilanova i derrotar-lo per 4-1.

Aquest marcador, combinat amb el triomf d’avui (2-0) del Barça B contra el Raspeig, deixa els de la capital del Garraf a vuit punts de la permanència amb 18 en joc.

Jordi Costa, tècnic del Patí, va tenir la baixa de darrera hora per grip de David Lecha, el màxim golejador de l’equip, juntament amb Jose López.

Tot i una bona posada en escena del Vilanova, al primer minut ja guanyava el Vilafranca amb un gol d’Arnau Ribas, que va repetir al minut nou amb el 2-0. Al quart d’hora de joc, Tomás Villares va fer el 3-0 i just abans del descans Nacho Garrido va retallar diferències de falta directa.

En la segona meitat, amb el 3-1, Arellano va emergir per negar el gol al Vilanova, a pesar de disposar de bones arribades. La sentència la va posar Joan Vázquez quan va trobar un passadís a l’eix de l’atac.

El Patí Vilanova continua sense reaccionar i ja voreja el precipici. Dissabte que ve (20.30 h) rep el Taradell, cinquè a la taula.