Search
Close this search box.
,

“El Pla de Competició ha de vetllar també per la conciliació familiar”

Joan Soteras fa campanya amb els clubs del Garraf i del Penedès

Joan Soteras, en un moment de l'acte // CANDIDATURA JOAN SOTERAS

Joan Soteras, candidat a repetir com a president de la Federació Catalana amb l’eslògan ‘Guanya el Futbol. Guanyes Tu’, va presentar dilluns als Monjos el Pla de Competició pel qual aposta en cas de sortit vencedor a les urnes.

La trobada anava dirigida als presidents i als clubs del Garraf i del Penedès. Va reunir gran part dels clubs de la delegació

El Pla de Competició “ha sorgit de les reunions que els dos últims anys hem fet per tot el territori”, va dir Soteras, que va estar acompanyat per Jaume Plaza, l’actual delegat del Penedès-Garraf i part del seu equip de campanya.

L’explicació del Pla de Competició es va dividir en dues parts.

Per una part, el futbol base, que es passarà a dir futbol formatiu; i per l’altra, el futbol amateur.


En els dos vessants es reduirien els grups per evitar grans distàncies. L’inici de la competició seria a finals de setembre o inici d’octubre “per conciliar familiarment”.

A més, hi hauria un sistema de play-off, on pujaria el primer classificat i promocionarien del 2n al 5è, “el que fa que l’emoció de la lliga sigui fins al final”.

Pel que fa al futbol formatiu, Soteras va voler posar èmfasi en la “protecció dels clubs petits davant dels clubs tauró, que són aquells que pensen en el futbol negoci, no en la formació de jugadors i fitxen sense contemplacions posant en perill la supervivència dels equips més petits”.

De la mateixa manera, Soteras va explicar que el Pla de Competició inclouria l’eliminació de les categories actuals i la proposta de jugar per any de naixement, fet que “evitarà les grans golejades que ens trobem en l’actualitat”.

Quant al futbol femení, Soteras va remarcar la incorporació de Laura Ràfols i Susanna Puell al comitè de nova creació de futbol femení.

Comparteix la notícia