,

El Platense Vilanova manté les bones sensacions en la pretemporada

Els de Leo Maiola golegen l'Àguila Maresme, de Primera Catalana

El Platense Vilanova està en plena pretemporada // CFSPVNG

El Platense Vilanova continua amb bones sensacions en la pretemporada. Dissabte es va imposar a l’Àguila Maresme, de Primera Catalana, per 7-1.

Els de Leo Maiola van marxar al descans amb un 4-0. Pau va marcar els dos primers gols del Platense en els minuts 10 i 15 i Arnau va ampliar la renda després d’una jugada coral en què l’equip va saber trencar la pressió avançada del rival. Abans del descans l’Àguila es va fer el quart gol en pròpia porta.

El conjunt del Maresme va retallar diferències al minut cinc de la represa, però Pau va replicar amb el 5-1. Era el seu tercer gol del partit. Toni va marcar el sisè del Platense a la sortida d’un córner i Arnau, a porta buida, va aprofitar una gran assistència de Marc Brunat per tancar la golejada.

El Platense, que milita a Segona Catalana, va saber fer front a un equip molt físic que ho va provar amb xuts des de lluny. La feina en defensa de l’equip vilanoví va ser molt productiva. Àlex Soteres, que exerceix de coordinador del club, finalment també tindrà fitxa i va debutar sota pals.