,

El Platense Vilanova planta cara al Torredembarra, de la Divisió d’Honor Catalana

Els de la capital del Garraf cauen (6-7) en un test de pretemporada

El Platense Vilanova es prepara per a la Lliga a Segona Catalana // CFSPVNG

El Platense Vilanova va donar la cara dissabte contra el Torredembarra, equip de la Divisió d’Honor Catalana, en un amistós de pretemporada. Al final es va imposar el conjunt tarragoní per 6-7. Tot i militar dues categories per sota, el Platense va anar per davant en diverses fases del matx.

Va arrencar fort l’equip vilanoví, que al minut sis guanyava per 2-0 amb gols de Pau Oltra i Guillem Eiriz. Poc després es lesionava el porter Ñoñi.

El Torredembarra va empatar amb dianes en els minuts 11 i 17 i va tenir l’opció de posar-se per davant amb un doble penal, però Marc ho va impedir. A les acaballes del primer temps, Xixo va fer el 3-2 per al Platense Vilanova en un córner.

En la segona meitat, el Torredembarra va fer valer una enèrgica posada en escena per capgirar el marcador amb tres gols i situar un 3-5 en l’electrònic. Tanmateix, el Platense no es va rendir i va tornar a empatar amb gols de Guillem Eiriz i Dani Escudero.

Les alternatives ja no es van acabar fins al xiulet final. El Torredembarra va anotar el 5-6, Marc Brunat va restablir la igualada i el quadre tarragoní va acabar firmant el 6-7 definitiu a dos minuts per a la conclusió. El Platense Vilanova va lluitar al final i va disposar de tres ocasions per, almenys, empatar, però la pilota no va entrar.

Als homes de Leo Maiola els va faltar benzina en la segona part. Només porten una setmana de pretemporada per les tres que duu el Torredembarra. La preparació del Platense està destinada a arribar en la millor forma possible al debut en la Lliga al grup 5 de Barcelona de Segona Catalana, previst per al 18 d’octubre. Els de la capital del Garraf s’estrenaran amb un derbi a la pista del Roquetes Reale Futsal.