Segueix-nos

Futbol

El porter Javi Martínez anuncia que abandona la disciplina del Vilanova

El jugador tanca la segona etapa al club

Javi Martínez vola per evitar un gol // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

Javi Martínez, porter titular del Vilanova, deixa l’equip. Ell mateix s’ha encarregat de donar la notícia a través del seu perfil d’Instagram.

Toca acomiadar-se. Em quedaria curt amb els agraïments que tinc cap aquest club i sobretot cap aquest vestidor. Us portaré sempre al cor i mai no oblidaré els moments viscuts aquí. Ara toca prendre un nou rumb sempre amb un bonic record del Vilanova, que sempre duré al cor. No és un adéu sinó un fins aviat, ha escrit el porter.

Javi Martínez ha defensat la porteria del Vilanova en dues etapes. La primera, entre les temporades 2015/2016 i 2016/2017 i la segona, entre els cursos 2018/2019 i 2020/2021, per completar cinc campanyes al club, amb un breu pas per l’Igualada.

Va arribar a l’Alumnes Obrers amb 18 anys de la mà de Dani Gimeno. Ara marxa amb 24 després d’haver estat a les ordres d’Agus en les tres últimes campanyes.

“Independentment que aquí està tot enlaire quant a l’entrenador, ja porto molt de temps al Vilanova i el cos em demana un canvi”, explica Javi Martínez a elPrimer.cat. El porter ja té tancat un compromís amb un altre equip de la categoria. De moment, no vol fer públic el seu destí.

“Prefereixo que sigui el club qui ho anunciï. Suposo que ho farà durant aquesta setmana vinent. S’han ajuntat diferents factors en la meva decisió de marxar. Ho he posat tot en una balança i crec que és l’hora de fer un canvi d’aires. Del Vilanova només puc parlar en positiu. El considero com casa meva i espero poder tornar algun dia”, assenyala Javi Martínez.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol