Search
Close this search box.

El porter Mario Méndez, tercera baixa confirmada en les files del Vilanova

S'havia fet amb la titularitat sota els tres pals
LUIS FERNANDEZ

Mario Méndez abandona el Vilanova // G.M.CH.

El porter Mario Méndez és la tercera baixa confirmada del Vilanova. Ahir al vespre ho va fer oficial el club a través de les xarxes socials. Deixa l’equip qui s’havia fet amb el lloc de titular sota els tres pals en la darrera temporada.

Tot i començar de suplent en els dos primers partits, la revifada dels blanc-i-blaus va coincidir amb la titularitat de Mario, que va acabar jugant de sortida en 20 de les 28 jornades del curs.

El Vilanova va oferir la renovació al porter tarragoní, però aquest ha preferit canviar d’aires. Té propostes tant de Primera Catalana com de Tercera, segons apunta ell mateix a elPrimer.cat.


Mario es va acomiadar ahir mateix amb una carta al seu perfil d’Instagram. ‘Avui els nostres camins se separen. M’hauria agradat que aquest camí hagués estat més llarg, però per diferents circumstàncies no ha pogut ser’ va escriure.

El porter tancava la segona etapa al Vilanova en a penes dos anys i també va donar les gràcies a tothom que va acollir-lo al club, des del president Laffitte fins als companys d’equip, passant pel tècnic Agus Isabel.

El central Víctor Miranda i el davanter Edgar Doblas havien obert el capítol de baixes del conjunt blanc-i-blau dies enrere.

Comparteix la notícia